x

Cake Shop Layla donosi novu notu slatka: Kolači koje lajkuju Džeko, Felix Sturm, Maca...

Iako je slatko, kažu, uvijek na kraju, kada su u pitanju slastice iz radionice Cake Shop Layla, u ovom slučaju slatko je i na početku. Nešto znanja, malo tajni i dosta ljubavi i upravo tako nastaju kolači koji pričaju najljepše priče. Cake Shop Layla je iskorak u spremanju slatka i maštu pretvara u stvarnost. 

Cake Shop Layla izrađuje raznovrsne torte, kolače i figure od fondana za torte. Originalni domaći recepti donose potpuno novu notu slatka, a svojom ponudom i recepturom se trude da budu jedinstveni, prepoznatljivi i da ispune sve vaše zahtjeve. Slastice iz Cake Shop Layla su postale dio lijepih i radosnih trenutaka, te bitnih događaja, zbog čega im sve veći broj klijenata daje povjerenje. Među njima su: Edin Džeko, Felix Sturm, Dragan Marinković Maca, Haris Duljević, Anel Hadžić, Krste Velkoski  i ostali bh. prvaci. 


Ako ćete da u svoj život unesete slatkoću i radost - Cake Shop Layla je pravi izbor za sve. Upravo oni na najbolji način primiču zapadnoevropskoj slastičarskoj tradiciji, a svakako, posebna pažnja se pridaje odabiru kvalitetnih prirodnih sirovina od kojih nastaju slatke kreacije. U pripremi namirnica koriste samo najbolji maslac, slatko vrhnje, najbolju čokoladu, bademe, lješnjake i druge birane namirnice.


Cake Shop Layla će klijentima kroz svaki zalogaj pružiti vrhunsko iskustvo i slatku zabavu. Sreću i slatkoću je sada moguće isprobati nikad lakše i jednostavnije. Na jednom mjestu ćete pronaći najukusnije torte i kolače koji se rade ručno i od najkvalitetnijih sastojaka, a svaku tortu ili kolač je moguće prilagoditi vašim željama. Delicije Cake Shopa Layla su već oduševile brojne generacije. Uz stalne inovacije te recepte stvaraju se slatke senzacije.


Isprobajte torte i kolače saznajte kakav okus imaju ove slastice spremljene od kvalitetnih sirovina prema provjerenom i maštovitom receptu. Profinjeni okus vas neće ostaviti ravnodušnim. Pripremanje i kreiranje slastica je velik užitak za Cake Shop Layla, a u isto vrijeme njihova mašta je vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo.  "Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju da savršena slastica zaista postoji", poručuje Cake Shop Layla.

Narudžbe možete vršiti putem telefona 061 093 472 ili u inbox na Facebooku i Instagramu: 
https://www.facebook.com/cakeshoplayla/
https://www.instagram.com/cakeshoplayla/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.