x

žestoke prozivke

Car otkrio sav Dalilin prljav veš! Urnisao je u emisiji uživo: Bila je sa ožnjenim čovjekom, imala je tri kombinacije poslije mene!

Ljubavni trougao koji je obilježio petu sezonu rijalitija "Zadruga", Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car, našli su se oči u oči u emisiji "Narod pita". Oni su iznijeli niz optužbi, a Car je u jednom trenutku otkrio da je Dalila bila sa oženjenim čovjekom.

- Ovdje Vesna iz komšiluka. Dobro vas našla. Pohvalila bih tebe Darko, sjajan si. Deki, čestitam ti na pravoj pobjedi i na svemu što si izdržao. Pošto si rekao da ćeš u emisiji reći sve što imaš, šta je to? - pitala je gledateljka

- Neću, sad je poslednja emisija. nema šta. Ja da pričam u prazno neću. Da mi treba dokazivanje, pričao bih, ali ja sam pobjednik i to nije moj nivo - rekao je Dejan.


- Kad si progledao? - pitala je gledateljka.

- 13.01.2022. Tad mi je progledala i lobanja - rekao je Dejan.

- Filipe, pričali smo prije nek veče. Dalila je poslije 4 godine braka javno prevarila Dejana, da li misliš da bi i tebi nabacila rogove? - pitala je gledateljka.


- Sigurno bi se negdje sa strane p..eftala. Sigurno bi se olinjala, ali ne vjerujem da bi me ostavila. Ne bih oprostio, ali bih predosjetio i osjetio. Dejan je dosta bio mlad, ne bih se baš sa njom mogao zavaljati u dugogodišnje odnose. Ja sam ful minutažu odradio što se tiče nje - rekao je Car.

- Ona nije za brak - rekla je gledateljka.

- Imala je brak, mene, pa brak, pa Gringa, neke dvije, tri kombinacije sa strane i sad dečka, i nešto od ranije - rekao je Car.


- Da li je po tebi muška i ženska prevara ista? - pitala je gledateljka.

- Prevara ko prevara, uvijek se veća težina daje ženskom bludu i nemoralu - rekao je Car, pa dodao:

- Bila je sa oženjenim čovjekom nakon petice - rekao je Car

- Ove seljačke fore i bacanje peckalica, mani me. Debilčino otkud ti znaš šta sam ja, kad i sa kim. Izađite mi svi kolektivno iz života. Bolim vas i ne prolazim - rekla je Dalila.

Ona je dvorska luda bila deset mjeseci i sad napolju. Radila me je na se.sipil - rekao je Car.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.