x

neočekivano

Car pred svima dao poklon Dalili, ona zapjenila: Nisam ovo zaslužila! Zadrugari šokirani njegovim postupkom!

Filip Car uručio je poklon bivšoj djevojci Dalili Dragojević i nasmijao sve, dok njoj nije bilo prijatno.

- Dobro veče, dragi gledaoci. Ja Dalili dajem poklon, ne mojim odabirom. Imam poklon za tebe, bombone, jer znam da ti je slatko najdraže. A imam još jedan poklon za tebe, to si ti, a zajedno smo dobili taj poklon. Taj poklon će predstaviti tebe - zmija. Ta zmija je naš kraj, ni Maja, niti bilo ko drugi - saopštio je Car i dodijelio joj zmiju, koju je dobio u Amidži šou.

- Meni fali ljubav, zagrljaj, dodir - dodao je Filip.


- Ovo je lažna zmija, lažno predstavljanje i lažni poklon. Sanjala sam zmiju prije neko veče. Priča mi je presmiješna, mislim da nisam zaslužila ovakav poklon. Tvoja zmija je ispustila više otrova, nego moja. Ne želim da ovo tumačim onako kako treba - rekla je Dalila.

- Najbolje da zmiju staviš sa strane, a sa ovim se ušećeri - smijao se Car.


- Bolje da pojedine osobe vode računa - dobacila je Maja.

- Dobro, ja ću zmiju uzeti i čuvati i dalje, da ne bi zmija pravila problem - odlučio je Filip.

- Neću zmiju, a neću ni ovaj kolač, već ću podijeliti zadrugarima - rekla je Dalila.


- Ne dajem sebi za pravo da iskomentarišem onako kako mislim. Samo je želio da izazove osmijeh, želio je da vidi na šta će da se raznježi, ali je onda krenuo da griješi. Biće kasno da daje slatkiše, možda je trebalo da ostavi sve to i da svako tumači na svoj način. Priča kako mu fali zagrljaj, očekivao je njenu reakciju. Želio je da je ponizi, da kaže kako je ona zmija - prokomentarisao je Dejan.

- Rekao je da je Dalila zmija, a onda je tu zmiju uzeo da čuva - zaključio je Đedović.

- Mislim da je samo želio da dokaže da je ona još uvijek njegova "zmija". Ovo je bilo nuđenje, da zna da je on još uvijek tu - složio se Karić.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok, ovdje sam da širim ovu dobru vijest cijelom svijetu o tome kako sam vratila ljubav svom mužu. Bila sam izbezumljena kada me je ljubav ostavila zbog druge djevojke prošlog mjeseca, ali kada sam našla prijatelja koji me upoznao s doktorom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je muž napustio i kako sam trebala dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došla na pravo mjesto da ću bez ikakvih nuspojava ostvariti želju svog srca. Rekao mi je što trebam učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav zvala na telefon i govorila mi izgovore da živim do sada i sljedeći tjedan nakon što me ljubav pozvala da se molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju željenu tvrtku morao sam raditi kao supervizor. Toliko sam sretan i prezadovoljan da cijelom svijetu moram reći kako mi dr. Alaba pomaže da moje srce poželi. Dr Alaba je stručnjak za sve vrste čarolija i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć kontaktirajte dr. Alabu na sljedeću email adresu:[email protected] ili ga možete kontaktirati putem whatsappa i vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744 želim vam sve najbolje