x

maja na aparatima

Car smuvao novu zadrugarku, pa se bacio na Dalilu: Filip očarao još jednu u nizu, pa bivšoj šaputao koliko mu znači!

Filip Car zbližio se sa Anom Jovanović, učesnicom Zadruge koja je mnogima zapala za oko. Ana je stavila do znanja Caru da želi da spava sa njim u izolaciji.

- Večeras te pratim u stopu - poručila je Ana Caru.

- Idi spavaj, ja idem da se tuširam - rekao je Car.

- Ne, neću ti dati mira. Večeras spavamo u izolaciji - rekla je Ana.


Ana je sačekala Cara da dođe sa tuširanja i odmah kako je ušao u krevet su krenuli da se ljube i maze, bez imalo stida.

Kasnije se Car posvetio bivšoj djevojci Dalili Dragojević, na koju je skočio u jednom trenutku.

- Skloni se od mene - viklala je Dalila i udarala Cara koji je skočio na nju.


- Kao da se sklonim, a ne pušta me - govorio je Car.

- Ne laži bre, ostavi me - vikala je Dalila.

Car je sve vrijeme šaputao Dalili nešto što je njoj izazvalo osmijeh na licu. Njih dvoje su nakon toga otišli kod Mikija.


- Ja navijam za vas samo da bi se Dejan oporavio - rekao je Miki.

- Ja Dejana nikada neću ostaviti, uvijek ću biti tu za njega - rekla je Dalila.

Vjerujemo da nedavno diskvalifikovanoj Maji Marinković tek nije dobro budući da je Filip po svemu sudeći jedva dočekao da joj vidi leđa kako bise bacio u nove akcije. 

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u ukrajini na poslovnom summitu. Susrećem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Jako sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada suprug) i došao k meni i ispričala sam se da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udam. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Eto, sad smo sretni u braku i čekamo našu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegova e-mail adresa je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744