x

Ceca konačno priznala u čijim rukama najviše uživa: Pjevačicina intima godinama je pod velom tajne, a evo šta kaže o ljetnjoj romansi!

Svetlana Ceca Ražnatović riješila je da progovori o svom emotivnom životu, o kome postoje mnoga pitanja, ali bez odgovora. Naime, pjevačica je priznala da uživa kada je u muškim rukama, a radi se o njenom maseru.

- Mnogo poruka dobijam, pitaju me žene kako se njegujem. Ja to ne krijem, radim na sebi. Moji saradnici su dugogodišnji, to je dugogodišnje povjerenje. Sada sam krenula na laserske tretmane. Muškarac da li brine? Maser. Masaža je zdravlje, svima treba i svima prija. Pogotovo kada si pod stresom, to je nešto najbolje što možeš sebi da priuštiš - rekla je Ceca.


- Meni nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Postoje ljudi koji su mi nebitni u životu, pa ne mogu da me povrijede. Ne postoje na mojoj mapi interesovanja. Ja mislim da ja to svojim djelima i pokazujem - istakla je pjevačica.

Ceca je progovorila o ljubavnoj romansi o kojoj je pisalo u medijima.

- To su budalaštine. To je postalo više dosadno i iritantno (priče o emotivnom životu) - navela je Ceca u emisiji "Ekskluzivno".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.