x

problem su samo godine

Ceca priznala da je Putin pravi muškarac za nju: Sve iznenadila izjavom!

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je raskinula vezu sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, a sada je otkrila da li postoji pravi muškarac za nju.

- Putin! (smijeh) Svi bi mi Putina. Šalim se, taj najmanje viđa ženu, nema vremena za ljubavisanje i romantiku. Dotični muškarac uz svo poštovanje ima i suviše godina za moj ukus, ja bih nešto mlađe i da nema toliko obaveza - priznala je Ceca.

Ona se dotakla i pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.


- Da sam nastavila da poredim, ostala bih zauvijek sama. Ja mislim da zaslužujem i ljubav i pažnju, to između ostalog svako život biće zaslužuje.

Prisjetila se saradnje sa legendarnom Marinom Tucaković.

- Marina je rekla imamo pjesmu zvaće se ''Grom'', reko kakav grom, asociralo me na ''Konj''. To je poslije bio ogroman hit, gdje god odem čuje se ta pjesma. Idem Knez Mihajlovom čuje se, ma svugdje - rekla je Cec i dodala:


- Nije mi se svidjela pjesma ''Votka'' i ''Turbulentno'', a poslije su to bili veliki hitovi. Moji klinci čuju i kažu ni slučajno da ne izbacujem ''Turbulentno'', to je hit kao vrata. Ja sam neko ko se konsultuje u svemu sa ljudima u koje imam povjerenje. Želim da čujem kritiku, ali da ja budem u pravu. Kada bih malo istumbala repertoar, možda vratim neke pjesme kao što je ''Trula višnja'', al ne možeš sve da otpjevaš i svima da udovoljiš.

- Najskuplja pjesma koju sam kupila? Šta znam. Sve su isto koštale, od prvog do posljednjeg momenta sve su isto koštale. Ide ta cijena, zavisno od popularnosti kompozitora - objasnila je folkerka u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.