x

baka ceca iskreno

Ceca Ražnatović otkrila kako se slaže sa najbližima: Nije na meni da vaspitavam unuka!

Svetlana Ceca Ražnatović uživa u novoj ulozi bake, a otkako su joj sin Veljko i snajka Bogdana podarili unuka Željka, njenoj sreći nema kraja.

Kako Svetlana kaže, njen posao nije da vaspitava Željka, već da ga razmazi, a težak posao vaspitanja djece, kao samohrana majka, prošla je uz pomoć sestre Lidije, ali i duhovnika.

- Svi smo mi skloni greškama, a svaki normalan roditelj se trudi da prevaziđe te greške... Sve je to život, neke te greške prevaziđeš lako, na nekima se sapleteš... Opet kažem, sve je to za čovjeka i pametan čovjek će uvijek iz nekih grešaka da izvuče neku poruku ili neku lekciju, ali i moja djeca su griješila, kao i djeca njihovog uzrasta, tako da to nisu greške koje su nepopravljive!


- To su one tinejdžerske greške i to je normalno u odrastanju. Sve je to tolerantno, ali problem je ako nekom ukazuješ na grešku koja može da ga košta mnogo više nego neke benigne opomene, e onda tu postoji problem ako ti stalno ponavljaš istu stvar i nikako da se izvučeš iz blata, to je problem, ali zato postoje ljudi koji su školovani i koji savjetuju... To u svijetu funkcioniše već mnogo godina i to nije sramota! Postoje psiholozi, postoje duhovnici, koji mogu da riješe taj neki, možda, i psihički problem. Ja, bogu hvala, imam duhovnika, koji je, naravno, duhovnik čitave naše porodice i to je potpuno prirodna stvar da se posavjetuješ s nekim. Niko se nije rodio kao najpametniji da sve zna i da sve umije!


- Htjeli mi to da priznamo ili ne, neki model ponašanja i vaspitanja uvijek ponesemo iz kuće! To je negdje u prirodi čovjeka iako sam ja govorila da sigurno neću biti toliko stroga prema svojoj djeci i neću im sve i svašta braniti, baš zato što sam ja imala jako strogo vaspitanje i moralo je sve da bude po PS... Nije moje da vaspitavam Željka, moje je da ga razmazim.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.