x

Ceca zatražila pomoć policije! Manijak sa Kipra je proganja po Beogradu! Uletio u zgradu i tražio pjevačicu, pa poručuje: Svadba, Svetlana, ljubavi..." Ražnatovićeva u strahu od progonitelja!

Svetlana Ceca Ražnatović posljednjih nedjelju dana prolazi kroz pravu agoniju i to zbog fana koji je neprestano proganja. Podsjetimo, pjevačici je izvijesni O. L. upao u kuću na Kipru, zbog čega je intervenisala tamošnja policija.

Dok ga je uniformisano lice privodilo, on je vikao na sav glas: 

"Zašto me hapsite, ovo je kuća moje žene!", aludirajući na Cecu.

Organi reda su shvatili s kim imaju posla, pa su ga odmah deportovali za Srbiju, gdje je nastavio da proganja Ražnatovićevu. Naime, kako Kurir saznaje, čim je sletio, on je otišao pravo u crkveni dom kod Hrama Svetog Save i tamo tražio folk zvijezdu.

"Sve se odigralo usred bijela dana, neočekivano. Bilo je neprijatno i uznemiravajuće. Nepoznati čovjek je uletio u zgradu i počeo da viče kako je Ceca njegova žena, da je on voli i tražio je da je vidi. Obezbjeđenje je pokušalo na lijep način da mu objasni da pjevačica nije u zgradi, da se on nalazi u prostorijama crkve i zamolili su ga da ne viče. Međutim, on se nije obazirao na to nego je bio nasilan i agresivan. Ljudi su vidjeli da imaju posla sa psihički nestabilnom osobom i izbacili su ga iz zgrade", priča dobro obaviješten izvor.


Prema našim saznanjima, O. L. nije se više vraćao u zgradu, ali je protiv njega podnijeta krivična prijava. U pitanju je građanin Srbije koji je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovjekom. Tri puta je upao u pjevačicinu kuću na Kipru i svaki put viče da je Ceca njegova žena i kako on živi u toj vili.


Da je zaista opterećen najvećom balkanskom zvijezdom, najbolje pokazuje njegov profil na društvenoj mreži Instagram. O. L. na svom nalogu objavljuje fotografije folk dive uz poruke da je jako želi, voli i da sprema svadbu. On je nedavno objavio i fotografiju na kojoj je napisao da se nalazi u Aja Napi, uz poruku:

"Želim te, Ceki, tako te ludo želim", a zatim dodao: "Svadba, Svetlana, ljubavi."

"Da, čula sam šta se dogodilo i to nije nimalo prijatno. Ta vijest me je veoma potresla. Osjećam se ugroženom, ali vjerujem da će se situacija smiriti i da će taj čovjek shvatiti da je neprimjereno to što radi", rekla je kratko folk zvijezda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.