x

šta joj bi?

Cijela izoperisana, ne zna da pjeva i nema hit. Fuj! Edita Aradinović izvrijeđala Aleksandru Prijović!

Velika prašina digla se kada je Edita Aradinović na Instagramu izvrijeđala koleginicu Senidu Ajdarpašić, a sada je to ponovo učinila, ali Aleksandri Prijović.

Edita je ostavila komentar na stranici koja je objavila fotografije Prijovićke nekad i sad i tom prilikom uputila prozivke na račun koleginice.

- Cijela izoperisana, ne zna da pjeva i nema hit. Fuj! - napisala je Edita.


Edita je, kao što je bio slučaj i sa Senidah, bila ironična i željela je samo da pokaže kako to izgleda kada ti neko ispod fotografija i snimaka na društvenim mrežama ostavlja pogrdne komentare i upućuje brojne uvrede, a da te pritom ni ne poznaje.

Pokušala je da skrene fokus na to, i naravno, uspjela je.


Podsjetimo, Edita se nedavno oglasila za Telegraf otkrila da je bila ironična sa negativnim komentarima na račun svojih koleginica i da je željela da pokaže hejterima kako izgleda kada ih vrijeđaju na društvenim mrežama.


- Moji komentari su krajnje sarkastični i ironični, na konto ljudi koji nemaju šta drugo da rade, nego da pljuju druge, pa da vide kako to zapravo izgleda kada napiše neko ko ima malo veći uticaj od njih samih. Mislim da je grozno komentarisati nečiji fizički izgled, ugled, ako neko iza sebe ima uspješnu karijeru, kao što ima na primjer genijalna Senidah - objasnila nam je Edita tom prilikom.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.