x

svi detalji

Cijeli život ću pamtiti Ivanine suze: Kristijan upoznao djevojku sa bivšom ženom i kćerkom! Ljubavnica se rasplakala i pobjegla!

Kristijan Golubović otkrio je kako je prošao susret njegove bivše žene Ivane Veljović i njegove sadašnje djevojke Kristine Spalević.

Kristijan je djevojku upoznao i sa kćerkom Verom, a cijeli susret bio mu je veoma potresan.

"Kada sam izašao i prvi put otišao kući, gdje sma živio sa njom i malom, donio sam poklone i ručali smo. Tema po temu i došli smo do mementa kad smo dodirnuli temu gdje sam sada. Cijeli život ću pamtiti te suze i kad je rekla: "Zašto si mi to uradio?". To je griža savjest kada gledate osobu koja se nije ogriješila o vas, samo nije mogla da prati ritam mog života. Nije zaslužila da je osramotim javno. Vera je jako inteligenta i u školi je cimaju da tata ima djevojku, a mama je proglašena za najbolju osobu. Tata sad ima djevojku i to je bilo diskutabilno, ali poslije 15 minuta dijete osjeti figuru zaštitinka, oca. Kupio sam joj lego kocke, pa smo slagali i otišao joj je um na ljepšu i bolju stranu", pričao je Golubović.


"Otišao sam da podignem pasoš i sredim nešto oko lične karte i poveo sam Kristinu, ne razdvajamo se. Ivana je znala da treba da dođem i donesem poklone maloj za školu. Ona je rekla da je ne stavljam u neprijatnu situaciju, bio sam uporan kao da sam osjećao da tako mora. Padala je jaka kiša i ušli smo u zgradu, naišla je Ivana, ona nikad ne ide u pravcu te zgrade, desilo se kao zapisano. Ivana kao veliki čovjek krenula je da nas pozdravi, Kristina se okrenula i otrčala na parking. Ivana je odmah meni rekla: "Zašto je pobjegla?"


Ivana je rekla da ne može da se zamisli, ona je majka, prosula mi njenu konzervativu u lice. Rekla je da je pozovem da ona nije monstrum, ja sam je pozvao, ona nije mogla da vjeruje. Ivana je pružila ruku i rekla joj da nije ljuta na nju nego na mene. U jednom momentu vidim da Kristina plače, rekla je da ako bi ikada poželjela da odustane od mene to bi uradila zbog moje bivše žene, jer joj je toliko žao. Ivana odaje lik svete osobe, ona je normalna, nemam ništa protiv prelijepih žena, ali ona je nešto posebno. Uvijek kad pričam o njoj steže mi se dijafragma, volio bih da ostavim dušu i srcu da trpe greške zbog mojih loših postupaka. Ne mogu da dozvolim kad sam jednu prodao, da i drugu pustim niz vodu", rekao je Kristijan.


"Sa Kristinom sada živim u Beogradu. Tu je uz mene za sve što treba, energijom najviše. Osjećam se prvi put da sam svoj na svome, bar što se žena tiče. Nisam zaljubljen, ja volim", rekao je Golubović u "Narod pita".

.-

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.