x

Cipele s potpisom Carrie Bradshow koje želi svaka ljubiteljica mode!

Zamislite da šetate New Yorkom i ulazite u predivnu trgovinu cipelama, a tamo vas glavom i bradom (i cipelama) dočeka Sarah Jessica Parker.

Upravo se to redovno događa posjetiocima njene trgovine “SJP” otvorene u septembru 2018. godine, na istom mjestu u kojem je prije nje svoje cipele prodavao legendarni dizajner Manolo Blahnik.

Poveznicu između njega i glumice dobro znaju svi obožavaoci serije “Seks i grad” jer su njegove manolice bile sastavni dio ormara Carrie Bradshaw.

Sarah se u svijet modnog biznisa uključila 2014. godine kada je predstavila svoju prvu kolekciju cipela inspirisanu upravo modelima koje je nosila Carrie.

“Njena ljubav prema cipelama značila je da ja mogu nositi stotine cipela, a što sam ih više nosila, shvatala sam da su upravo cipele često okosnica naših modnih odabira. Ponekad u modi nije važno ništa osim njih”, ispričala je Sarah.

Otkako je otvorila svoju trgovinu, slavnu glumicu redovno možete vidjeti kako pomaže mušterijama u odabiru i isprobavanju cipela, a kakvi se sve predivni modeli nalaze u njenoj kolekciji, pogledajte u galeriji.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.