x

Connect Concept Store od sada na novoj lokaciji: Veliki izbor naočala, satova, nakita i torbi od sada u TC Bingo! (Foto)

Iskustvo je na njihovoj strani, a godine rada, truda, uvođenja noviteta su pridonijele tome da Connect Concept Store od sebe napravi brend. 17 godina uspješnog poslovanja i hiljade zadovoljnih kupaca su iza njih, a od sada ih možete potražiti na novom mjestu - u tržnom centru Bingo u Istočnom Sarajevu (Vojvode Radomira Putnika bb). 

Connect Concept Store

Vojvode Radomira Putnika, Lukavica, Bosna i Hercegovina

057 311 250

U tržnom centru Bingo u Istočnom Sarajevu je otvorena nova renomirana radnja Connect Concept Store. Jedinstveno je to mjesto koje nudi veliki izbor satova, nakita, sunčanih i dioptrijskih naočala, Mona asesoara i torbi. Samo otvorenje prodavnice je privuklo znatiželjne prolaznike, a prelijepa voditeljica Dejana Rosuljaš je sa zadovoljstvom "mjerkala" kako sunčane naočale, tako i torbe, te satove. 


Connect Concept Store je jedini ovog tipa na području Istočnog Sarajeva i 17. godina uspješno distribuira svjetski poznate brendove ručnih satova, sunčanih naočala, nakita... Connect nudi fino izrađeni nakit od srebra, keramike, Swarovski kristala, hirurškog čelika i organskih bisera. U ponudi su uvijek novi trendovi, pristupačne cijene kao i provjeren kvalitet.


Novootvorena radnja u TC Bingo je zaista impozantna. Enterijer je rađen po uzoru na radnje ovoga tipa kakve možete vidjeti u evropskim prijestonicama, a samim time ne kaska sa svojom ponudom. Očekuje vas veliki izbor kako satova, nakita, asesoara i torbi, tako i uvijek trendi naočala, bilo da su u pitanju sunčane ili dioptrijske. Ljubazno osoblje vam stoji na usluzi, tako da ste dobrodošli da se uvjerite u najbolju ponudu i pitate sve što vas zanima. 


Ne dopustite da vam drugi prepričavaju i budite među prvim posjetiteljima. Connect Concept Store je pripremio sjajnu ponudu i sami ćete se uvjeriti kako ćete pronaći nešto posebno za sebe ili vama drage osobe. 

Pratite Connect Concept Store na Facebooku ili Instagramu: 
https://www.facebook.com/connectplus.ba/
https://www.instagram.com/connect_tom/

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.