x

Da li će Happy televizija snositi posljedice? Evo šta će biti sa Parovima!

Srbiju ali i region šokirao je snimak oralnog zadovoljavanja koji se odigrao uživo pred kamerama, kada je pros..tutka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika rijalitija “Parovi” Uroša Anđelića, a nakon što se oglasio glavni urednik “Hepi” televizije Milomir Marić, sada je došao odgovor i od REM-a.

Tragom informacija kako je televizija “Hepi” uopšte mogla sebi da dozvoli emitovanje ovakvog eksplicitnog i sramnog čina, kao i da li će snositi sankcije za isti, oglasio se REM.

– Mi ćemo u svakom slučaju pokrenuti postupak, mi to stalno radimo, ali da li će i kada biti izrečene mjere to se nikad ne zna, jer nema hitnog postupka. Na sve se dugo čeka i mnogi slučajevi obično zastare i zato televizije u Srbiji mogu da rade šta hoće, ne postoje prave sankcije – kaže članica REM-a, Olivera Zekić , i dodaje da je najveći problem u tome što REM-u nije omogućeno da finansijski kazni propust televizije:


– Mi smo već jednom zabranili program televiziji “Hepi” na 24 sata zbog neprimjerenog sadržaja, ali to očigledno nije urodilo plodom. Dok se REM-u ne dozvoli da sam naplaćuje kazne, ništa se neće promijeniti. Takav je princip i u zemljama regiona, gdje su kazne za televizije i po 300.000 eura. To su kazne koje ozbiljno mogu da uzdrmaju budžet televizije i sankcionišu je da ne ponavlja neprimjeren sadržaj. Dok kod nas samo šaljemo hiljade prijava, ali se ništa ne dešava. U zakonu to mora da se promijeni, jer TV industrija može da se dovode u red samo ako ih udarite dobro po džepu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.