x

preslatko

Da li je ovo preslatko biće najljepše dijete na Planeti? Mirka i Vujadin prvi put pokazali najmlađu kćerku Aniku!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su već 13 godina, uživaju u ljubavi i porodičnom životu, a nedavno su i po četvrti put postali roditelji. Mihajlo, Adrijana i Andrej početkom oktobra dobili su društvo za igru, djevojčicu po imenu Anika.

Lijepa glumica uživala je u prvim danima sa bebom, nije se odvajala od nje, naravno ni od ostale djece, a sada su ona i njen nevjenčani suprug konačno pokazali novog člana velike porodice.

Fudbaler je na Instagramu objavio fotografiju snimljenu prilikom jedne šetnje u blizini njihovog doma na Kipru. Uostalom, lijepo toplo vrijeme na tom mediteranskom ostrvu idealno je za ovakve dnevne aktivnosti.


Prvi put smo vidjeli malu Aniku, koja sada ima već šest mjeseci, a ako fotografija ne laže, njena mama uspjela je da se brzo vrati u top formu poslije porođaja.

Podsjetimo, glumica, koja je nedavno dobila četvrto dijete, javila se nedavno sa Kipra i otkrila detalje o bebi i boravku u bolnici.


Glumica se porodila na Kipru, gdje njen partner Vujadin Savić trenutno ima angažman, a sada je priznala kako se tako brzo vratila u formu nakon porođaja, s obzirom na to da su svi vidjeli njen snimak kako đuska.


"U najmanju ruku spremna sam za peto dijete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje djece, koja imaju domaće, kontrolne, prohtjeve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana", rekla je Mirka u "Premijeri".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.