x

Dadilja malog Željka izbacila Miljanu iz sobe: Dijete te gleda! Smjesta izađi, nemoj da traumiraš sina! A onda ju je i rođena majka izblamirala! (VIDEO)

Miljana Kulić i Marija Kulić često se u rijalitiju svađaju oko Miljaninog dečka Zole, a Mariju se posebno iznervirala zato što ga njena kćerka non stop moli za pomirenje. Marija Kulić je svojoj kćerki Miljani Kulić uputila niz uvreda u rijalitiju "Zadruga 2" upravo zbog njenog dečka, te je javno rekla da je sramota zbog kćerke, kakvu ima.


Naime, zadrugarima su gledaoci imali pravo da postavljaju pitanja, pa se tako na tapetu našla Miljana koju su upitali zašto se smije Luni Đogani koja je Marka Miljkovića molila da budu u vezi, kada to isto i ona radi sa Zolom.

- Slažem se sa ljudima. On nije muškarac za mene. Evo primjer, ja sam se nakon rijalitija družila sa Markom Miljkovićem dva mjeseca i plakala, jer mi je nedostajalo druženje. Ja se brzo vežem za ljude. Molila Zolu, jesam! Van svake pameti je ono što sam ja uradila sinoć. Luna je molila, a nije bila kriva, ja sam kriva - govorila je Miljana, a onda se nadovezala i Marija koja je pobijesnila:


- Ja u životu nikada nisam prva prilazila nekome kada se posvađamo. Mene je sramota što je Miljana moja kćerka! Ona je ta koja kao Luna moli! Ista je kao Luna. Jeste moja kćerka, ali... Najviše što mrzim kod žena je da sebe ponizi na taj način! Za mene je to dno!", pričala je Marija.

Osim ovih riječi Marija je juče Miljani u nekoliko navrata prebacila za Zolu te je u jednom trenutku kada je Miljana uplakana došla kod svog sina, pred dadiljom, izgovorila:

- Čekaj da uhvatim neki kaiš ovde da je zgazim! Ko je, daleko bilo, umro? Ne plači, gledaj kako te dijete gleda! Je l' te nije sramota? Je l' ti je preči ku**c od ovog djeteta? Marš napolje. A kada ju je vidjela uplakanu, Željkova dadilja je naredila Miljani da izađe iz tih prostorija i da ne budi Mariju. Mama, ustani molim te. Nije mi dobro - plačnim glasom je Miljana budila majku."Prestani, ovo dijete te gleda" rekla joj je dadilja.

"Miljana, smjesta izađi. Nemoj da traumiraš dijete!", rekla je dadilja.

Kasnije su njih dvije nastavile ovaj razgovor i pred drugim zadrugarima, kad je Marija pred svima izgovorila: "Šta ima on tebe da ubjeđuje? 'Moje oči lažite me', to je to! Neću da vjerujem sebi, nego nekom drugom! Došao neki iz p**ke materine tebi nešto da kaže! Djeca na prvom mjestu, a onda ona stvar!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.