x

ovo je svima promaklo

Dalila na snimanje emisije kod Ognjena stigla ruku pod ruku sa Milicom Mitrović! (Video)

Dalila i Dejan Dragojević suočili su se pred kamerama, a gledaoci su imali prilike da vide njihov žestoki obračun. Ipak, to nije sve. Naime, bivšo supružnici provocirali su jedno drugo sve vrijeme tokom žive emisije, što su bez daha pratili milioni gledalaca koji su se sigurno pitali šta se dešavalo za vrijeme reklama.


Dalila i Dejan su do studija iz kog se emituje emisija Ognjena Amidžića došli u strogoj pratnji članova obezbjeđenja i članova produkcije, a komunikaciju su imali samo sa domaćinom emisije. Očekivano, u studio nisu ušli ruku pod ruku, već je prvi ušao Dejan, dok je za njim koračala Dalila. Ono što je posebno zanimljivo gledaocima Zadruge jeste to što je Dalila na snimanje stigla ruku pod ruku sa Milicom Mitrović, suprugom vlasnika Pinka i tvorca Zadruge Željka Mitrovića. 


Pred sam početak emisije popravili su šminku i sa voditeljem kratko prošli kroz igrice u sklopu emisije, a već prve reklame iskoristili su za samo jednu u nizu svađa, koje gledaoci nisu mogli da vide u programu uživo. Naime, Dalila je ubjeđivala Dejana da je i dalje voli, te da to ne treba da krije, već otvoreno prizna.


- I sad kad sam najgora, i dalje me voliš! Pa, priznaj to sebi, reci:"Volim ovu ženu", kraj i tačka, nemoj da pričaš balade tu - pričala je Dalila, na šta ni Dejan nije ostao imun.

- Ja idem u donji WC koji je demoliran, najviše volim donji WC, a kakav je WC? Demoliran od svega. Što ne bih volio tebe, koja si demolirana? - odgovorio je u svom stilu Dejan, a potom nastavio da provocira Dalilu zbog konzumacije alkohola, što je radio tokom čitave emisije.


Ovo nije jedina rasprava koju su imali u studiju - Dalila je kukala kako želi da se vrati u "Zadrugu" jer ne može više u studiju da gleda Dejana, a na samom kraju emisije, poslije igrice u kojoj joj je bivši muž šlag zalijepio na lice, učesnica rijalitija požalila se na trepavice.

- Uništio si mi trepavice - siktala je Dalila, kojoj je Dejan odmah odbrusio:

- Uništila si mi život!

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.