x

Dalila potpuno pukla: Gađala sve redom i napustila Bijelu kuću! Odlazi iz rijalitija! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je večeras u Bijelu kuću ne bi li novi vođa, Mirko Gavrić, izabrao potrčke i omiljenu osobu, kao i da potom zadrugari učestvuju s njim u "Pretresu nedjelje". Prije početka redovnih rijaliti aktivnosti, Milošević je pročitao pismo Velikog šefa, a zbog grupne kazne na koju se odlučila produkcija, nastala je velika svađa.


- Zadrugari, u saopštenju za prodavnicu je jasno stajalo da 15 najmlađih zadrugara kupuje, a to su: Tara Simov, Mina Vrbaški, Miona Jovanović, Nina Babić, Mateja Matijević, Marijana Zonjić, Maja Marinković, Nikola Orozović, Dejan Dragojević, Stefan Kandić, Milica Kemez, Lazar Čolić, Filip Reljić i Miljana Kulić. S obzirom na to da su se ispred prodavnice pojavili, a neki su čak i kupovali oni koji nisu najmlađi, donijeli smo odluku da Ivana Šopić, Bane Čolak, Stefan Milošević, Iva Grgurić i Dalila Dragojević budu kažnjeni nedjeljnim honorarima zbog nepoštovanja pravila produkcije. Odlučili smo i da svi budu kažnjeni smanjenjem budžeta od po 1.000 dinara - glasilo je pismo koje je Milan pročitao, zbog čega je odmah Dalila, jedina od svih, počela da histeriše i negoduje.


- Ušla sam tek kada mi je obezbjeđenje reklo da mogu da uđem, kada se čuo glas sa motorole i rekao da Dalila može da uđe. Tako da ne shvatam kaznu... To je to, isključujem se iz svih emisija. Molim sve koji glasaju za mene da to više ne rade, jer ja želim da napustim ovaj rijaliti. Jer ovo prelazi svaku granicu, svaku mjeru... - bijesna je bila Dragojevićeva.

Svađa se potom nastavila, a Dalila je dobila nervni slom i pokušala da pobjegne iz rijalitija.


- Ovo je druga nedjelja da se skida budžet, htjeli, ne htjeli zbog Dalile - zaključio je Marko.

- Ja ću tebi da olakšam, Dalila će da napusti rijaliti. Vi ste p..ke j..ene ovde. Neću dozvoliti da me iko ikad optuži da je cijeli kolektiv kažnjen zbog mene - divljala je Dalila u suzama, polivala učesnike vodom, odgurivala sve koji su joj se našli na putu, a potom izjurila iz Bijele kuće.

Dalila je pokušala da pobjegne, ali ju je obezbjeđenje spriječilo. Nakon toga je sela sa svojim suprugom Dejanom i počela da urla u pravcu Bijele kuće na zadrugare.

- Nap.šite mi se k..ca svi kompletno. J..aću vas - govorila je Dalila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.