x

išao i u džamiju

Dalilina majka potvrdila: Dejan je promijenio vjeru, postio Ramazan i klanjao!

Dalilina majka Emina Mujić konačno je progovorila i potvrdila priču komšija iz Gornjeg Šepka, koji su za Kurir prije nekoliko nedjelja ekskluzivno otkrili da je Dejan Dragojević promijenio vjeru i zbog tadašnje žene primio islam, iako je to njen bivši suprug Huso demantovao.

- Hoćeš istinu da kažem? Veterničani, Deki će vam klanjati u vašoj kući kad vam bude došao. Jeste promijenio vjeru. Postio je ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči. Išao je u džamiju. Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan. Koliko je ljudi u svijetu prešlo u islam, našli su sebe tu. Ja nisam neka vjernica, ne idem u džamiju, odem u pet godina jednom - rekla je za Emina za srpske medije.


- Deki je sebe našao tu. On je tu našao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promijenio vjeru, vjerovatno im je prenio. Dejan je našao mir u tome svemu - rekla je Mujićka i istakla da će uvijek voljeti Dekija, koji je naziva majkom, i da vjeruje da će shvatiti da ga njena ćerka najviše voli te da će se pomiriti. O Filipu Caru nije imala ljjepe riječi.


Mi smo zbog njenih riječi opet pozvali Dalilinog oca, koji nije htio da komentariše tvrdnje bivše supruge.

- Nek priča šta hoće. I ona i Fatija i svi ostali. On je pametan dečko, zna šta je najbolje za njega, njega na to niko nije prisilio, ako on to ne želi sam. Neću da pričam na tu temu - kratko nam je poručio Huso.

Podsjetimo, Kurir je prvi prenio riječi prve komšinice bake Fatije, koja je otkrila da je Dejan prešao u islam i da je poštovao sve muslimanske običaje, a zatim su nam se javile i komšije, koje su ispričale da se Dejan zove Damir i da ne jede svinjetinu.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.