x

dan nakon drame

Danas nije išla u vrtić: Oglasila se majka djevojčice za kojom je tragalo cijelo Kladovo!

Majka djevojčice N.A. (5) za kojom je jučer cijelo Kladovo tragalo oko 8 sati nakon što je nestala iz vrtića kaže da je dijete sada dobro.

- Mirno je spavala, zdravstveno je sve u redu. Dali su joj preventivno sirup, jer je ipak satima bila napolju, a bilo je hladnije i vjetrovito. Danas nije išla u vrtić, ostala je kod kuće.

Podsjetimo, petogodišnja djevojčica iz Kladova pronađena je nakon što je oko 10 sati nestala iz dvorišta predškolske ustanove.


Djevojčicu je snimio privatni dron na jednom neuređenom igralištu nekih pet kilometara od vrtića iz koga je nestala oko 10 sati.

Za djevojčicom je tragalo cijelo Kladova skoro osam sati. U potrazi su sve vrijeme bila angažovana i dva drona.

.

.

Izvor: Novosti 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok