x

u suzama

Đanijeva žena Slađa o razvodu: Sve Đanijeve pare su kod mene!

Supruga folk pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković je gostovala u emisiji na Hype televiziji gdje je govorila o svom životu, a dotakla se i mnogih medijskih natpisa. 

Kada je upitana od strane voditelja da prokomentariše medijske navode o razvodu, o čemu se jedno vrijeme dosta pisalo ona je otvorila dušu: 

- U životu nismo spomenuli razvod. Ni mrtva. Prosto ko zna Đanija, šta jure ti ljudi, nebitno novinari ili neko sa strane, Đani je specifičan i ima svoje šale - rekla je ona i otkrila je li bilo perioda da nisu govorili. 


- Jedino ako negdje odem preko pa nemam WiFi i ne može da me čuje. Provjeravala sam mu jednom telefon i rekla sam nikad više. Vidjela sam svašta, pomislila sam je li moguće da ga toliko vole žene - kazala je Slađa pa se dotakla zalazi li u njegove finansije. 


- Tu sam glavna. Pare su kod mene. Nismo još došli do sefa, ali pare su kod mene. Ja nikada Đanija nisam pitala ni gdje je bio ni koliko je potrošio, ni koliko je zaradio, ali kunem vam se tako je - nikada. Mi smo jednoom bili podstanari i rekla sam da od strica pozajmi novac, da bi skratila priču, on kaže pa u pravu si. I tako kupimo stan, sredimo, poslije toga dođe on i kaže da je kupio plac. Ja kažem ne pada mi na pamet. Ja gore nisam otišla dok gore kuća pod krov nije otišla. Ljudi da se ne lažemo, ja se kunem, da je to najčestitiji čovjek, sve dok se nije oznojio nije zaradio. Mnogo je tu godina rada, nije on bio popularan odkad se rodio, ništa nije palo s neba. 


Slađa je u jednom trenutku i zaplakala u emisiji, a sve to kada je voditelj upitao o njenim roditeljima. Ona je istakla kako joj je žao što ih češće nije posjećivala, te da ima dosta toga što im nije rekla. Trajkovićeva je otvoreno govorila i o svom prvom vranbračnom sinu i odnosu sa njim, a više možete pogledati u emisiji na linku ispod: 

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.