x

Dao je pravo bogatstvo: Evo za koliko je Arkan kupio Cecu na njihovom vjenčanju prije 24 godine! (FOTO)

Prije nekoliko dana kao bomba odjeknula je vijest da će folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović postati baka! Prije par dana Ceca je objelodanila vijest da je Bogdana Rodić, vjerenica Cecinog sina Veljka Ražnatovića, trudna.

Ubrzo je uslijedila i vijest o svadbenom veselju - objavljeno je da će vjenčanje biti upriličino 24. novembra u prijestoničkom hotelu "Hajat", zbog čega su presrećni Ražnatovići užurbano otpočeli pripreme za ovaj važan dan!

Veljkova svadba će, kao što je i Ceca ranije priznala, biti prava srpska, tradicionalna, te ne treba da čudi što će mladenci ispoštovati većinu običaja bez koje nijedno svadbeno veselje ne može da prođe, a jedno od njih je svakako kupovina mlade.


Isti običaj ispoštovali su i Veljkovi roditelji, Ceca i pokojni Željko Ražnatović Arkan, na svojoj svadbi koja je proglašena "svadbom vijeka" 1995. godine. Cecu je tada mladoženji Arkanu i njegovim svatovima prodavala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, a po svemu sudeći, Ceca je bila najskuplje plaćena mlada u Srbiji!

Naime, Arkan je prvo dao nekoliko štoseva sa njemačkim markama, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocjena narukvica od dijamanata.


Kao da ni to nije bilo dovoljno, mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vrijedan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji! Lidija je na kraju popustila, a Arkan je ušao u sobu gdje ga je dočekala Ceca u tradicionalnoj narodnoj nošnji.

Nema sumnje da će i Veljko odriješiti kesu krajem idućeg mjeseca, kada će se oženiti Bogdanu, a da li će premašiti sumu kojom je njegov otac Arkan platio Cecu, ostaje da se vidi!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.