x

Darko Lazić nije prestao da pije: Pjevač konačno progovorio o svim porocima koje ima, jedan zabrinjava!

Darko Lazić je prilikom posljednjeg javnog pojavljivanja ponosno prošetao svoju novu liniju, a za osmijeh na njegovom licu je bilo zaslužno to što sada na vagi vidi čak 60 kilograma manje.

- Dobro je, hvala bogu, bolje nego što je bilo. Idemo još par kila dole, da dođemo do savršenstva - izjavio je pjevač, dodajući:

- Ništa nije naporno što utiče dobro na mene. Ovo je prvobitno zbog mog zdravlja i mnogo se bolje osjećam, ljepše mi je u životu. Krivo mi je što ranije nisam ovo uradio, bukvalno je pao teret sa mene. Uz to mogu da obučem nove stvari, ma milina.


- Nažalost, bio sam veliki gurman, sad je ostalo samo da volim da gledam. Već sam se navikao, pojedem koliko mi je dovoljno, ne jedem ništa masno i teško. Čovjek se navikne na nešto što je zdravo, doduše, teško je bilo, ali navikao sam se i sad sam novi čovjek - istakao je Darko, da bi se potom osvrnuo na svoju vjerenicu Marinu Gagić riječima:

- Pa šta može da kaže, sad smo savršen par. Uz onakvu ljepotu moram lijepo i ja da izgledam. Ona je stvarno savršena, nije što je moja, ali je najljepša.


Na pitanje o tome da li mu se djevojke sada više nabacuju otkad je poradio na kilaži, Lazić je pokušao da izbjegne odgovor, da bi naposlijetku poručio: "Nisam došao u tu priliku da me neko spopada, ali i da dođe, mislim da je to normalno da ti prilaze. Svako ima pravo da radi šta hoće u svom životu, ali na meni je da li ću to da dopustim ili ne."

- Nisam izbacio skroz alkohol, i ja sam živa duša kao i svi. Čovjek treba da popije malo, zašto da ne? Što je meni zabranjeno da pijem? Pa nije. Međutim, to su mnogo manje količine nego ranije. Više ne mogu da podnesem toliko alkohola, ne prihvata mi želudac i tako je zaista bolje - dodao je folker.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pulsoline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.