x

rastali se kao ljudi

Darko se vidio sa Marinom, u Brestač dovela sina! Lazić: Nismo bili u braku, sud nam ne treba da se razvedemo!

Darko Lazić i Marina Gagić, kao što je ona otkrila ekskluzivno za Kurir prije nekoliko dana, više nisu zajedno, ali i dalje komuniciraju.

U to se uvjerila i ekipa Kurira, koja je juče posjetila porodični dom Lazića u Brestaču. Tog dana pjevač je davao šestomjesečni pomen ocu Milanu Laziću, zbog čega je bio tužan. Ali poslije nekog vremena, osmijeh mu je ipak obasjao lice jer je vidio svog sina Alekseja. Njega je dovela upravo mama Marina. Ona, za razliku od Darka, koji je popričao s nama u svom dvorištu, nije bila raspoložena za razgovor, piše Kurir.


Marina je parkirala svoj automobil tik ispred kuće, nosila je bijelu haljinu, a došla je s drugaricom.

Pjevač je izašao da je dočeka i da preuzme sina, a kada joj je saopštio da je naša ekipa tu, nije željela da ulazi u kuću, ali mu je rekla da je pozovemo. Mi smo više puta pokušali da je dobijemo telefonom, ali je ona sve vrijeme prekidala vezu, piše Kurir.


Darko je uzeo sina i ranac sa njegovim stvarima i vratio se razgovoru.

- Evo, vidiš, ovo je najbolji demanti svim pričama da nismo ostali u kontaktu. Rekao sam ti da smo u dobrim odnosima - rekao je Darko i nastavio: - Iskreno da ti kažem, nisam ni znao koliko sam psihički jak dok mi se nije sve desilo. O Marini nemam ništa loše da kažem, mi smo odrasli, normalni i civilizovani ljudi i tako smo se i razišli. Jednostavno, nije nam išlo, imamo predivnog sina, on je naš život, nema potrebe da se nas dvoje svađamo.


- Nije baš glavni razlog moj način života, ne želim da komentarišem naš odnos, ponavljam, nismo mogli zajedno, pa smo ostali prijatelji, što je valjda i normalno. Nismo bili u braku tako da nam sud ne treba da se razvedemo, meni je bitno da viđam svog sina i da odrasta u normalnom okruženju. On voli da dođe ovdje, a i moja majka voli da provodi vrijeme sa njim - ispričao je Darko, koji ima i kćerku Lorenu, iz braka s Anom Sević.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.