x

lazić bi volio da mu rodi treće dijete

Darkova nova djevojka Barbara trudna?

Darko Lazić je tek skoro potvrdio da je u vezi sa Barbarom, a kako pojedini mediji tvrde, razlog za to je jer će uskoro objelodaniti lijepe vijesti. 

Naime, pjevač više ne krije da je lud za Barbarom, te da s njom želi i djecu i brak, a kako je siguran da je ona žena njegovog života i da treba s njom da se ženi što prkije, priželjkuje da mu baš ona rodi treće dijete.


- Čim se Barbara požali Darku da joj je muka od ovih vrućina ili mu kaže da je hvataju nesvjestice, on moli Boga da je trudnoća u pitanju - objašnjava izvor.


- Darko se baš zaljubio, Barbara ga razumije jer je i sama pjevačica, pa mu ne zvoca ako se zadrži na nastupima, mada i sama je često s njim kad ima tezge pošto rade zajedno. S njom je nekako našao mir i smatra da nema šta da odugovlače. Jedva čeka da i ona zatrudni i da se oženi, kaže da je treći brak treća sreća, a čak se na sva usta hvali da će joj, čim ostane u drugom stanju, kupiti stan u Beogradu na vodi ili gdje god ona poželi. I ona je luda za Darkom, nekako su se baš našli i vidi se da se vole i da prijaju jedno drugom. Bilo bi lijepo da Darku uspije veza sa njom. Trudio se on i sa Anom Sević, i sa Marinom, ali, nažalost, nije im se dalo – završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.