x

Davidov očuh izbacio Aleksandru iz kuće: Mungosu prekipjelo Subotićkino ponašanje!

Biljana Dragojević i njen izabranik Predrag Opačić zvani Mungos, Davidov očuh, imaju oprečna mišljenja kada je Davidov ljubavni život u pitanju. Iako je Aleksandra Subotić, Davidova bivša djevojka, i dalje u porodičnoj kući Dragojevića u Veterniku, Mungos smatra da je David ispravno odlučio što je napustio rijaliti-zvijezdu.

Kako Rijaliti saznaje, u Veterniku se odigrala prava drama nakon što je Davidovu vezu sa Anom podržao njegov očuh, te je svađa rezultirala time da je Mungos istjerao Aleksandru sa djetetom iz kuće.

Naime, kako dobro obaviješten izvor navodi, svađa je počela nakon telefonskog razgovora koji je David imao sa svojom porodicom.

- Tokom tog razgovora njegova majka Biljana je izvrijeđala Anu i saopštila Davidu da je njegova bivša izabranica Aleksandra i dalje u njegovoj kući u Veterniku. David je rekao majci da ne želi nju u kući i da ne može ona da donosi takve odluke, ali Biljana je djelovala prilično uvjereno da je to ispravna odluka. Ipak, Opačić je želio da se uživo uključi i kaže Davidu svoje mišljenje. Kada je rekao da podržava njegovu vezu sa Anom Korać, Aleksandra je počela da vrišti, a nakon što su prekinuli vezu s Davidom, u kući je nastao opšti haos - počinje priču izvor i objašnjava kako je Aleksandra reagovala na Mungosove riječi.


- Subotićka je izletjela iz druge sobe i počela da urla na Mungosa i da ga vrijeđa, a Biljana uopšte nije mogla da je smiri. Ona je stalno opravdava time što je povrijeđena, ali za njeno ponašanje nema opravdanja. Aleksandra je rekla Predragu: "Ko si ti, ološu, da podržavaš Davidovu vezu s k*rvom", a onda je nasrnula na njega. Tada je Davidovom očuhu prekipjelo i rekao joj je da odmah skupi svoje stvari i da sa svojom kćerkom Magdalenom napusti kuću. Subotićka je počela da se pakuje, a Biljana je kumila i molila Mungosa da popusti i da joj oprosti - navodi izvor i govori da je Biljana još jednom uspjela da spase Aleksandru od sopstvenih grešaka.


- Biljana je ušla u sobu u kojoj borave Aleksandra i Magdalena i rekla joj da se odmah smiri i da se izvini Davidovom očuhu. Objasnila joj je da je pretjerala i da mora da odgovara za svoje ponašanje, a da prije svega treba da misli na dijete. Aleksandra je stisla petlju i izvinila se Mungosu, a on joj je rekao da joj je to posljednji ispad jer će sljedeći put letjeti iz kuće - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.