x

Dečko preminule Dijane proživljava agoniju zbog Karića: Svi pišu samo o Stefanovoj vezi sa misicom!

Prelijepa misica Dijana Milojković preminula je juče, poslije duge i teške borbe sa opakom bolešću. Ona je prije više od dvije godine započela najtežu životnu borbu i pri tome pružila podršku svim ljudima koji dijele njenu sudbinu, a prije oko mjesec dana u javnosti je odjeknula vijest da joj se stanje naglo pogoršalo i da joj je hitno potrebna krv.

Vest da je neuspješno završila bitku, slomila je cijelu estradu, a poznati su se na društvenim mrežama oprostili od nje. Naravno, najviše je pogodilo njenu porodicu i bliske prijatelje, ali i bivšu ljubav Stefana Karića.

On se oglasio na Instagramu, kada je podijelio srceparajući snimak na kome pjeva svojoj bivšoj i zajedno plaču, a potom se javio i njegov otac koji je imao poruku za Dijanu, ali i njenog novog momka.


- Zbog cijele situacije koja se trenutno dešava oko preminule Dijane, stavljajući mog sina u prvi plan, zaboravili smo na Dijaninog sadašnjeg dečka kojem sigurno nije dobro. Prvo zbog gubitka voljene osobe, a kasnije i portalima pretrpanim naslovima o bivšoj velikoj ljubavi. Ovim putem se javno izvinjavam i njemu i Dijaninoj porodici i izjavljujem telegram saučešća i veliku žalost - napisao je Osman.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.