x

doživio pomračenje

Dejan Dragojević napravio haos, prevrtao krevete u spavaćoj sobi! (Video)

U toku emisije ''Gledanje snimaka'' Dejan Dragojević je ušao u sukob sa Markom Đedovićem. Tom prilikom, nije uspio da se iskontroliše, pa se zaletio ka spavaćoj sobi. On je tom prilikom šutnuo vrata, obarao krevete i lomio sve, pa je izletio iz Bijele kuće.


Inače, zadrugari su imali prilike da pogledaju emotivni slom Dejana Dragojevića i njegov razgovor sa Markom Đedovićem u kome mu se Dejan povjerava o svojim osjećanjima, a Dragojević je komentarisao snimak:


- Ja ne mogu sebe da objasnim, a razumijem ove komentare za sebe. Ja sam u šoku, svi su u šoku. Živim ovdje sa njom i prosto ne mogu da budem hladan prema njoj, ne mogu, takav sam kakav sam. Prebacim, pa se vratim. Kad slušam izlaganja budem svjestan svega što sam doživio, a kad vidim nju sa strane, ne razumijen sam sam sebi. Kad je htjela razgovor, to me je povrijedilo, jer da li da se ovo nije desilo, da li bi došla da razgovaraš? Njena blizina mi je teška, kad mi je blizu pogubim se skroz.


- Ne treba mi njeno objašnjenje, a zanima me i ne intresuje me. Ne, izvini mi na znači ništa i ne može da promijeni ono što se desilo. Ja sam ovdje dva mjeseca i toliko je trajalo njeno maltretiranje mene. Milijardu je to stvari bilo, da bi bilo samo izvini. Ja sam stalno govorio da je meni draže da su oni zajedno, jer kad nisu, plašim se da neće pokušati da mi se probliži u inat njemu. Pa plašim se zbog toga što nisam čist, neću ponovo da budem sa kapuljačom ovdje. Ona se popi..la na sve uspomene. Uradila je šta je uradila, nek se nosi sa time - rekao je Dejan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.