x

Denialov oproštaj! (VIDEO)

Nakon dugog čekanja, Denial Ahmetović javnosti poklanja novu pjesmu “Suze za oproštaj”. Pjesma je nastala kao plod jedne ljubavi, a potom i razočarenja u tu ljubav. Muziku, aranžman i produkciju je radio jedan od najboljih producenata u Evropi Mehmethan Disbudak, koji radi nove pjesme i pjevaču Adilu Maksutoviću. Denial je odlučio ići korak ispred svega i svojoj vjernoj publici pokloniti ovu pjesmu koju su čekali godinu.


- Ekipa koja je radila na ovoj pjesmi je ekipa koja je trenutno jedna od najboljih u Turskoj. Spot je sniman na dvije lokacije, a u spotu se pojavljuje prelijepa Irena, od koje se Denial u spotu oprašta. Spot je potpuno drugačiji u odnosu na sve što se trenutno radi. Riječ je o emociji i umjetničkoj ekspresiji. Pjesma je emotivna i sigurno će ostaviti traga na publiku - kažu iz Denialovog PR tima.


Njegove pjesme su obično pune emocija. A poznat je kao neko ko je odrastao uz takve pjesme. Do ljeta, kada vas očekuje još iznenađenja, uživajte uz Denialove “Suze za oproštaj”.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.