x

Denser uživa u Crnoj Gori sa ženom i djecom: Đole Đogani grmi u šestoj deceniji! (FOTO)

Đole Đogani svake godine već tradicionalno ljetuje sa brojnim članovima porodice Đogani u Crnoj Gori. Ove godine Đole je u Budvu poveo suprugu Vesnu, sina Adriana (13), kćerku Lauru (6) i kćerku iz braka sa Slađom Đogani Marinelu (26).

Iako godinama ljetuje u istom hotelu, glava porodice Đogani nikako da se opameti, te svake godine svoju djecu i rođake razvlači po šljunku i pijesku.

Naime, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Đoleta i njegovu porodicu na jednoj privatnoj plaži u Budvi. Vesela porodica uživala je u kupanju na Jadranu, a ono što nije moglo da nam promakne je to da Đole ponovo nije želio da izdvoji novac za ležaljke, te su kćerka, žena i sin bili primorani da se izležavaju na šljunku.


Možda se Đoletu ne isplati da plaća toliko ležaljki, ipak ih je mnogo na plaži, bolje da djecu poslije izvede na sladoled za te pare. Ipak, da je Đole požrtvovan otac, vidjelo se po tome što se tokom cijelog dana bavio svojom djecom. Prvo je preuzeo ulogu fotografa, te je neiscrpno slikao kćerku Marinelu kako bi joj pomogao da napravi najbolju fotku za Instagram, a potom je slikao i suprugu Vesnu. Malena Laura non-stop je trčala ka tati, koji se sve vrijeme igrao sa njom, a nije ni zapostavio sina Adriana, koji očito voli da ćaska sa tatom.


Đole Đogani svake godine nas sve više iznenađuje svojim izgledom. Iako uskoro puni 59 godina, denser iz godine u godinu kao da izgleda sve mlađe. Vidi se da se radilo naporno u teretani jer je svaki mišić na svom mjestu, a na liniji bi mogle da mu pozavide i mnogo mlađe kolege.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.