x

"Dijamanti za najljepši dijamant": Soraja od biznismena dobila rođendanski poklon vrijedan 65.000 eura!

Soraja Vućelić je za 33. rođendan dobila skupocjeni poklon od anoniimnog udvarača, koji je za Sorajino iznenađenje iskeširao 65.000 eura.

Vučelićeva je rođendan proslavila glamuroznom žurkom u Beču, a nekoliko sati prije proslave stigao je poklon, dijamantski sat marke "Roleks".

- Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i željela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prijestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prijestonicu - počeo je priču izvor.

Vučelićeva je danima dobijala poklone od svojih prijatelja, a najveće iznenađenje za nju je bio dijamantski sat i buket ruža koje joj je bogati udvarač ostavio na recepciji.


- Soraja je odsjela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenađenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju. Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Riječ je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke "Roleks", čija je vrijednost 65.000 eura. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a riječ je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: "Dijamanti za najljepši dijamant, što ju je ostavilo bez teksta - rekao je izvor.

- Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti, sat je nosila i na žurki. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim - zaključio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.