x

Direktor klinike Dedinje ponizio sve pacijente: Bojić preko reda uveo Kristijana Golubovića!

Direktor državne klinike dočekuje i preko reda uvodi na pregled pacijenta kog je doveo doskorašnji robijaš dok ostali pacijenti čekaju da budu primljeni. Kako su Srpskom telegrafu ispričali ljudi koji su sve posmatrali, prvi čovjek Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje Milovan Bojić lično je u petak ujutru izašao ispred te zdravstvene ustanove da "ispoštuje" Kristijana Golubovića i uvede unutra starijeg čovjeka kog je kriminalac doveo.

- Vjerujte da sam morala da protrljam oči kad sam vidjela taj prizor. Direktor klinike Bojić lično dočekuje čovjeka koji je robijao zbog trgovine dr.gom. Kristijan je došao sa jednom plavom ženom, doveli su nekog starijeg čovjeka - opisuje za Srpski telegraf žena-očevidac (podaci poznati redakciji) koja se zatekla ispred Dedinja.

Kako kaže, Bojić se više nego srdačno pozdravio sa Golubovićem.


- Obezbjeđenje je za to vrijeme iznijelo kolica za tog čovjeka. Čuo sam kako Bojić pita Kristijana i tu ženu ko će da krene u pratnji pacijenta pošto to može samo jedna osoba. Onda su se dogovorili da to bude žena i ona je ušla u zgradu dok je Kristijan ostao napolju - objašnjava naša sagovornica i dodaje da su zajedno s Golubovićem bila trojica nabildovanih momaka.

Potpuno isti opis situacije dobili smo od čovjeka koji je takođe u tom trenutku bio ispred Dedinja.


- Po tome kako su razgovarali, jasno mi je bilo da su direktor Bojić i Kristijan Golubović prilično prisni. I obezbjeđenje se baš bilo rastrčalo, kao da je došao neki ministar. Ma šta ministar! Ni predsjednika ne bi tako dočekali - priča ovaj čovjek.

Srpski telegraf pozvao je Milovana Bojića da objasni zašto je ponizio ostale pacijente, napravivši ovakav doček Goluboviću i uvodeći preko reda čovjeka kojeg je ovaj doveo. On je, međutim, pokušao sve da demantuje iako smo mu rekli da je cijeli mučan prizor vidio veći broj ljudi.


- To nije tačno, Kristijan Golubović nije dolazio na Dedinje. To su apsolutne gluposti, budalaštine, bože me sakloni, i Sveti Vasilije Ostroški. Apsolutno demantujem da sam ga ja sačekao ispred bolnice - bio je kategoričan direktor instituta.

Na njegovu nesreću, osim očevidaca, Kristijanov dolazak potvrdio nam je i jedan od Bojićevih najbližih saradnika prof. dr Miljko Ristić, kojeg smo pozvali i pitali zašto je Golubović dolazio na institut.


- Golubović nije primljen, dovodio je pacijenta samo, to je neki stariji čovjek. Ne znam ko je taj čovjek. U petak prije podne su bili ovde. Mi imamo poseban protokol za primanje, šator 1, šator 2, tamo rade mladi ljekari koji na osnovu podataka upućuju u zgradu na neki pregled - rekao nam je Ristić, koji je Bojićev savjetnik u Dedinju.

I sam Kristijan Golubović je imao zdravstvenih problema, prije svega, kardiovaskularnih, zbog čega je tokom boravka u rijalitiju nosio holter, koji 24 sata prati rad srca.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.