x

MALO NEOBIČNA METODA

Djevojka otkrila trik: Ako su vam hlače preuske, evo šta trebate napraviti

Trik joj je prenijela baka, a mnogi su bili šokirani što je stvarno funkcionirao


Jedna je tiktokerica ispričala kako je bila razočarana jer joj novi par traperica koje je kupila nije stajao, ali onda je saznala za trik koji ju je oduševio, prenosi Mirror.

U hlačama pod tuš

U TikTok videu Lily Schoknecht kaže da je nedavno sebi kupila za broj manje traperice nego inače jer njene veličine nije bilo, no brzo je shvatila da joj ipak ne stoje dobro. A onda joj je baka savjetovala da u njima ode pod tuš.

- Razgovarala sam s bakom, a ona me pitala: ''Jesi li se već istuširala u njima?'' Pomislila sam: ''Šta?!” Ne, nisam se istuširala u trapericama. O čemu pričaš? Samo je rekla: ''Vjeruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na zraku i nemoj ih stavljati u sušilicu.”

Budući da je bila očajna, učinila je, kaže, baš kako joj je baka savjetovala, a sljedećeg su joj jutra super stajale, kao da su u njenoj veličini.

Hodanje u mokrom traperu

Pratioce je šokiralo da ovo stvarno djeluje, iako su se neki unaprijed ježili od pomisli hodanja u mokrom traperu. "To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u 20-ima stalno radila s trapericama u koje više nisam mogla ući!", otkrila je jedna žena, piše Večernji.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.