x

Djevojka poginulog Miodraga (19) oprostila se od dečka riječima koje lome srce: Sve bih dala da mi se vratiš, zašto mi te Bog uzeo?! Posljednju želju ispuniće mu u četvrtak!

Četvoro prijatelja iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca, poginulo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče oko pet sati ujutru dogodila u Tabanovićima kod Šapca, kada je automobil "ford fiesta" u kome su se nalazili sletio s puta i udario u stub elekrične rasvjete!

Na mjestu su preminuli Miodrag Jovičić (19), Ivana Bogunović (20), Tanja Lacković (18) i Sara Lolić (18), dok je Sarina rođena sestra Maja Lolić (20) jedina preživjela. Za volanom "forda" bila je Maja Lolić, a petoro prijatelja se kobnog jutra vraćalo iz noćnog provoda.

Djevojka poginulog mladića Miodraga Jovičića oprostila se od njega na Instagramu, uz brojne zajedničke fotografije. Posljednji pozdrav uputili su mu i sa Partizanovog Instagram profila, uz fotografiju Miodraga sa njihovim dresom u rukama, na kome je ispisano "Miki".


"Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja, zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama 13. avgusta bi nam bilo 6 mjeseci da mi te Bog nije ovako uzeo. Ušao si u moj život jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen. Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje. Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo ništa. Putuj sa anđelima najljepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na cijelom svijetu", napisala je djevojka poginulog mladića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.