x

NA ODMORU U HRVATSKOJ

Djevojka s Lopuda upoznala Beckhama dok je plivala u moru, otkrila šta joj je rekao!

Ellie Leoni, djevojka koja živi na Lopudu u Hrvatskoj, otkrila je kako je tokom plivanja u moru upoznala Davida Beckhama.

Foto: Pixsell/Sanjin Strukic

Porodica Beckham već nekoliko dana boravi na otoku u blizini Dubrovnika pa ih lokalno stanovništvo može susresti na plaži ili u moru.

Lopujka je za hrvatske medije otkrila prvi dojam koji je na nju ostavio slavni nogometaš.


"Bio je srdačan. Pitala sam ga je li to stvarno on, na što je potvrdno odgovorio. Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svako ko na njemu živi je sretnik. I to je to, nisam ga puno 'peglala', meni je bilo dovoljno da sam ga upoznala. Meni je ostavio dojam otvorene, sasvim normalne osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi", kazala je za Dubrovački Dnevnik.


Ona je potom otkrila uz koji dio otoka je plivala kada je ugledala Beckhama. Kako tvridi, sreli su se nedaleko od samostana.

Beckhamovi su 21. augusta doputovali u Dubrovnik privatnim avionom iz Miamija, a odmah nakon toga uputili su se na svoju sad već omiljenu destinaciju odnosno otok Lopud na kojem su ljetovali i prošle godine.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.