x

Djevojke spremite se na jednu lošu vijest! Jedan od najpoželjnijih voditelja i glumaca ženi se krajem juna

Jedan od najpoželjnijih glumaca i voditelja na našoj sceni, kako su ga nazvali novinari iz drugih medija shodno interesovanju ljepšeg pola kada je on u pitanju, konačno će se oženiti u nedjelju, 28. juna.

U pitanju je Nenad Škundrić. On će se oženiti sa poznatom Jelenom Govedaricom. Ona je žena koja je aktivna na mnogim poljima i kada bi krenuli sve da nabrajamo ne bi bilo kraja, uostalom, isti je slučaj i sa njenim budućim suprugom.

Oni su donijeli odluku da nekoliko dana prije svadbe obave sve potrebne stvari vezane za istu, tako da će tog 28. juna biti upriličeno večernje gala slavlje od 20h. Kako smo uspjeli da saznamo proslavi će prisustvovati mnoge javne ličnosti, kao što su pjevačica Jellena, mnogi glumci, sportisti, Jelenini i Nenadovi prijatelji, dok će sa mladine strane kuma biti pjevačica Sanja Maletić, a sa mladoženjine također kuma, isto pjevačica, ali Mina Kostić. Kao što smo rekli, početak je zakazan u 20h u velikoj sali "AKADEMIJE 28", a u nastavku teksta saznaćete još neke ekskluzivne informacije.

MODERNA UDAJA U MODERNOJ BAJCI

MODERNA BAJKA je modno-scenski performans kojim ulazim na scenu Beograda i beskrajno sam srećna zbog toga, istakla je Govedarica čiji je ovo 61-vi autorski projekat.

Spoj mode i glume, gdje potpisuje scenario, koreografije, režiju, a glumačku priču vode Milica Milša, Jelena Govedarica i Nenad Škundrić.

Komedija o braku nekada i sada, gdje kroz opterećenost internetom, vjerovanjem u gatare zapravo remetim tetkine (Milica) planove za udaju koju mi sprema, rekla je Jelena.

Odaću jedan segment-nikako da se oslobodim preturanja po džepovima muža (smijeh), dok tetka kao žena oficira ima suprotna gledanja a to je da muškarac treba stalno da se zavodi jer je velika konkurencija a ne da se od života preturanjem po džepovima traži problem i pravi pakao!

Televizijski i radijski voditelj, dizajner, model, tekstopisac, glumac i pisac Nenad Škundrić igra muža Gorana koji je do njenog zvaničnog DA u bezizlaznoj situaciji i neizvjesnosti jer je ona opsjednuta njegovim lajkovima i baksuziranjem kada joj je ispao buket.

Show se neće izvoditi u izvornoj formi , nego je kroz mnogo uspješnih ljudi koji učestvuju modifikovan i prilagođen , te ćete tako u pozorištu Akademija 28, 28.6 u 20h vidjeti kako se Jelena sprema za ples mladenaca, kako bira haljinu, kako joj rad na sebi pomaže da promijeni tok misli,…​

– Sigurnaaaa sam da ćete uživati jer ćete kroz glumu vidjeti uspješne ljude svih branši na sceni sa mini glumačkim ulogama i ulogama manekena, uspješne sportiste, djecu ometenu u razvoju, ali mnogo modnih kolekcija, plesa, muzike!

Ovo je jedan divan način objedinjavanja mode i glume gdje kroz obje doživljavamo određene segmente života kroz životnu priču, istakla je Jelena.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.