x

šok

Dobar otac ne zlostavlja majku svog djeteta: Tara nastavila da otkriva šokantne detalje odnosa sa Danilom!

Tara Simov nedavno se ostvarila u ulozi majke, nakon čega je izašla iz porodilišta i sa svojim izabranikom Danilom Raičevićem otpočela zajednički život, ali po svemu sudeći ljubavna idila je kratko potrajala.

Naime u njihovom domu došlo je do nesuglasica, nakon čega su se otpratili sa društvenih mreža, a potom je Danilo napravio još veći šok potez i objavio stori, za koji su mnogi protumačili da se odnosi upravo na Simovljevu.

Na društvenim mrežama se odmah povela polemika da su njih dvoje raskinuli, a Tarino novo oglašavanje dodatno je podgrijalo ove sumnje.


Tara se ubrzo oglasila na Instagramu i gotovo priznala da je u pitanju prekid odnosa.

- Ja od odnosa gdje postoji moje dijete koga volim kao Boga i nazad i tako beskonačno, rijaliti j..eni praviti neću. Ko je nezreo i ko je nemaran neka radi to. Svako ko mi pošalje poruku na ovu temu biće blokiran - napisala je Simova, a onda je uslijedila još jedna objava.


Nakon njen objave uslijedila je nešto kasnije i Danilova, gdje je okačio fotografije nje i sina, te je sve ukazivalo na pomirenje.

Simova je tek sada uplašila fanove, kada je okačila citat na engleskom jeziku.


- Dobar otac ne zlostavlja majku svoje djece. Čovjekovo zlostavljanje majke samo po sebi dokazuje da on ne razmišlja i ne brine adekvatno o tome šta je dobro za dijete - glasio je citat.

Da li ovo ima ikakve veze sa njihovim odnosom i da li je ovo indirektno otkrivanje istine, ostaje nam da ispratimo.

..

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.