x

Dok se svi vesele, Stanija lije gorke suze: Starleta poslije ovog neutješna!

Stanija Dobrojević započela je ljubavnu romansu sa bivšim učesnikom "Zadruge 2", Vladimirom Tomovićem koji je prije nekoliko mjeseci diskvalifikon iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja.  

Međutim, ona je zbog zdravstvenih problema napustila Bijelu kuću, a kada se vratila, zadrugarka je pred svima otkrila da je njena veza sa Tomovićem opstala uprkos tome što nisu jedno pored drugog. Stanija je istakla da će mu ostati vjerna u rijalitiju i nije krila da joj već mnogo nedostaje i da je svaki kutak podsjeća na njega i trenutke koje su provodili zajedno.



Iako nerijetko priča o njemu, Dobrojevićevu su preplavile emocije kada je otišla na proslavu rođendana Lazara Čolića Zole. Naime, svi su uživali uz hranu, piće i tamburaše, a kada je počela pjesma "Cveto" koju pjeva Šaban Šaulić, ona je briznula u plač misleći da to niko neće primijetiti.


Zadrugarka Marijana Zonjić je pokušala da je utješi, ali očigledno da je to bio samo trenutak kada Stanija nije mogla da prikrije koliko teško podnosi samoću.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.