x

raj na zemlji u dobroj vodi

Dollaku Apartments: Promo cijena 150 eura lux apartman za 2 osobe sa doručkom!

Nevjerovatan doživljaj, maksimalan komfor, usluga na vrhunskom nivou, najljepše buđenje uz pogled na more... Ovako bi se ukratko mogao opisati boravak u Dollaku Apartments. Dollaku  apartmani na crnogorskom primorju su smješteni u Dobroj Vodi između Bara i Ulcinja i predstavljaju idealno mjesto za odmor, koje pruža potpuni mir. Prije nego vam predstavimo ovaj raj na zemlji, kako ga opisuju svi koji borave tamo, vrijedi spomenuti kako Dollaku trenutno nudi apartmane za 2 osobe po PROMO cijeni od 150 eura. Apartmani za 3 i više osoba sa doručkom se kreću po promo cijeni od 200 eura.

Apart Dollaku ima jedinstvenu lokaciju sa plažom i pogledom na more… Posjeduje privatni prilaz na more kao i bazen. Apartmani su luksuzno opremljeni, klimatizirani, a svaki apartman ima veliku kuhinju. Apart Dollaku također ima restoran i bar na plaži. Naselje Dobra Voda (Dubrava) se nalazi između Bara (10 km) i Ulcinja (15 km). Mjesto na kojem se nalazi objekat je mirno i ima nekoliko kuća ili mini hotela. 


Kada su u pitanju apartmani, u ponudi je deluxe porodični apartman (prostrane sobe površine 120 kvadratnih metara), jednosoban stan (savršen za romantična uživanja ili porodični boravak površine 40 kvadratnih metara), te komforna soba (udobni apartman površine 60 kvadratnih metara). Apartmani Dollaku su posebno mjesto sa već pomenutom privatnom plažom i bazenom, a za sve goste tu je i privatni parking, restoran, wifi...


Sve jedinice Dollaku apartmana imaju balkon s pogledom na bazen i more, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, prostor za sjedenje, dobro opremljenu kuhinju te vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, ogrtačima i papučama. Gosti u sklopu objekta mogu koristiti perilicu posuđa, hladnjak, pećnicu i kuhalo za vodu. U sklopu objekta Dollaku Apartments svakog se jutra poslužuju kontinentalni i bife doručak.


Popularne zanimljivosti u blizini objekta Dollaku Apartments uključuju plaže Veliki pijesak, Mali pijesak i Utjeha.  Parovima se posebno svidjela lokacija - ocijenili su je s 9,6 na popularnoj stranici Booking za svoj boravak u dvoje.


Dollaku Apartments će vam pružiti potpuno novi vid odmora, a najveći uspjeh je što im se gosti redovno vraćaju. Gosti bivaju oduševljeni kako samim prostornim uređenjem, tako i lokacijom na kojoj je objekat smješten. Dollaku Apartments su jedinstveno mjesto koje dokazuje da ideali zaista postoje. 


Kako je već navedeno u uvodu, u Dollaku trenutno možete izvršiti rezervaciju za Vaš boravak po PROMO cijenama, a za sve informacije i rezervacije pošaljite upit na e-mail: [email protected] ili WhatsApp broj: +382 69 36 85 81

Također tu su i Instagram i Facebook stranica: 

.

.

.

.

.

.

Pogledajte kako izgleda apartman u kojem je boravila naša ekipa:


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.