x

teška vremena

Domaća pjevačica traži drugi posao: Drugačija vremena zahtijevaju drugačiju objavu!

Domaća pjevačica Lucija Ćustić Luce na Instagramu je objavila da traži posao. Kako sama kaže, drugačija vremena zahtijevaju drugačiju objavu.

"Svako malo mi prođe kroz glavu kako u ovom trenu dok ja tražim posao, neko u ovom gradu ga i nudi, samo ne znamo jedno za drugo. Bed je kao pisati to na statuse... Ali kakve sam sve gluposti pisala, ova bi trebala biti najmanja", započela je.


"Da prijeđem na poantu: voice over-sinkronizacija, copywriting, ma pisanje općenito (može i "7 znakova da te (ne) želi" tipovi članaka) i zapravo razni oblici kreative su područja kojima se bavim uz pjevanje koje je bilo prioritet dok neki šišmiš nije po.ebo planetu. Pa ako slučajno znate nekoga tko traži i treba nešto od nabrojenog ili imate kontakt kome se javiti, pišite u inbox, comments, share... Sve može. Hvala, bok", napisala je.


Široj javnosti Luce se predstavila EP-om U bojama, koji joj je priuštio titulu "hrvatske Adele". Njezin fan je i velika Josipa Lisac. Za desetak dana pridružit će se upravo njoj te Rundeku i Bajagi na Pozitivnom koncertu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.