x

Dragana poklonila sinu auto od 300.000 eura i stan: Zavirite na rođendansko slavlje u pjevačicinom dvorcu! (FOTO)

Dragana Mirković, koja je nedavno u svom dvorcu napravila gala slavlje za 500 zvanica povodom punoljetstva sina Marka Bijelića, iskeširala je nevjerovatnih 300.000 eura za skupocijeni poklon nasljedniku. Kako Srpski telegraf saznaje, pjevačica i njen suprug Toni kupili su Marku lamborginija, koji je dugo želio.

- Marko je prije dvije godine položio vozački pošto zakon u Austriji nalaže da već sa 16 polaznici mogu da izađu na polaganje, ali je godinu dana morao da vozi u društvu starijih i iskusnijih vozača. Kada je položio, Dragana i Toni su mu kupili mercedesa kako bi vidjeli kakav je vozač. Kako je dvije godine bio oprezan i savjestan vozač, odlučili su da mu ispune želju i za punoljetstvo kupe automobil koji je želio - govori dobro obaviješten izvor i nastavlja.


- Marko je bio oduševljen kada je vidio lamborginija u garaži umjesto mercedesa, koji je do nedavno vozio. Bukvalno je skakao od sreće. Nije mogao da vjeruje da su mu roditelji ispunili san. Dragana je bila ta koja je organizovala iznenađenje za sina jer je jako ponosna na njega, budući da je bio odličan učenik tokom školovanja, te da obrazovanje stavlja ispred svega - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, pored auta Dragana i Toni kupili su sinu i stan koji je trenutno u fazi gradnje, ali do kraja godine bi Marko trebalo da se useli u njega i počne momački život.


Opšte je poznato da je suprug Dragane Mirković stastveni ljubitelj skupih četvorotočkasa. Tako Bjelići u svojoj garaži imaju automobile marki majbah, lamborgini, ferari, bentli, čija vrijednost iznosi tri miliona eura. A javna je tajna da su automobile iz Tonijevog park-placa kupile velike estradne zvijezde kao što su Ana Nikolić, Jelena Karleuša, kao i Stefan Đurić Rasta i Boban Rajović, koji je od Dragane kupio bentlija.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.