x

Drama pred svadbu decenije: Bivši Bogdanin tajno gledao kako Veljko odvodi mladu, pa ga javno prozvao! Ceca šokirana!

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, oženio se vjerenicom Bogdanom, a svadba decenije nije ipak mogla da prođe bez skandala.

Naime, sreću mladenaca pokušao je da zasjeni mladin bivši iz Titela, koji je jedva dočekao da se izjada novinarima.

Čisto sumnjamo da su novinari baš na dan svadbe slučajno sreli Bogdaninog bivšeg momka Uroša, i to u kafiću nedaleko od Bogdanine porodične kuće. On je pomno pratio kako pristižu svatovi i nervozno čekao da se pojavi lijepa Bogdana u vjenčanici! Društvo su mu pravili najbliži ortaci koji uopšte nisu krili da je Bogdana Uroševa najveća i nikad prežaljena ljubav, čak su ga i tješili da će je vremenom zaboraviti! On je priznao kako se plaši Veljka, pogotovo kada je vidio da je Cecin jedinac iz prve pogodio jabuku.


"Neka joj je sa srećom, to je bila dječačka ljubav! Nemojte me slikati da me Veljko ne dohvati onom puškom kojom je gađao jabuku", rekao je Bogdanin bivši momak Uroš.

Ipak, mladenci na njihov najsretniji dan nisu saznali šta se sve dešavalo, jer Ceca i Anastasija nisu htjele ništa da im kažu, iako su odmah saznale šta se pričalo. Ceca je ostala u šoku kada je vidjela koliko su ljudi spremni daleko da idu zbog zavisti i ljubomore, ali je samo odmahnula rukom i rekla: "Ko gubi nek se ljuti!"

Ni Anastasiji nimalo nije bilo pravo, ali je vjenčanje u Hramu Svetog Save bilo toliko lijepo, kao i gala proslava u hotelu Hajat, pa nije dozvolila da joj bilo šta pokvari sreću zbog vjenčanja brata sa djevojkom koju mu je ona pronašla na Kopaoniku i tako kumovala njihovoj vječnoj sreći.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.