x

OBJAVILI OGLAS

"Durex" u potrazi za muškarcima koji će isprobati njihove nove prezervative: Nude novčanu nagradu

Poručuju kako su uvjereni da njihovi novi kondomi “neće smanjiti se.sualno zadovoljstvo”

Kompanija "Durex", koja proizvodi kondome, objavila je oglas u kojem traže 50 osoba koje će isprobati njihove nove kondome Nude. Novi proizvod opisuju kao njihov “najtanji prezervativ ikad”, prenosi Mashable.

Navode da će svako ko pristane da isproba kondome Nude i o njima napiše recenziju dobiti nagradu od 100 funti (oko 116 eura). Iz "Durexa" poručuju kako su uvjereni da njihovi novi kondomi “neće smanjiti se.sualno zadovoljstvo”, pozivajući se na istraživanje koje je pokazalo da mnogi muškarci izbjegavaju zaštitu, prenosi Index.

- Tražimo muškarce iz cijele Velike Britanije koji će dati iskrene recenzije svog se.sualnog iskustva nakon korištenja Nude prezervativa - rekla je menadžerica Niki Hajvard (Nikki Hayward). Dodala je da se na novim kondomima radilo godinama te da su napravljeni “da povećaju užitak se.sa, a ne da ga smanjuju”. Prijave traju, navode, do 23. septembra.

Inače, kompanija "Durex" predstavila je nove kondome nedugo nakon što su objavili da samo 62 posto se.sualno aktivnih muškaraca koristi zaštitu.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.