x

zabrinuta majka

Dušan bi doveo djecu u Srbiju samo pod jednim uslovom: Tanja Savić ne odustaje od borbe, ali muž smislio novu ucjenu!

Tanja Savić je od aprila mjeseca u agoniji, jer je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju.

Pjevačica je ispričala da želi da se razvede, a sada je otkrila kako je suprug ucjenjuje upravo zbog tog plana.

"Ucjenjuje me djecom. Doveo bi ih u Srbiju ako ću da se pomirim sa njim. U protivnom neće da dođe sa njima. Zaista sam zabrinuta, ali ne odustajem od borbe za svoju djecu. Najveću snagu mi daje njihova ljubav, to me drži", priča pjevačica, i dodaje da joj pored razdvojenosti teško pada to što sinove više ne može da čuje:


"Sve ovo traje baš dugo. Dušan mi ne da da čujem djecu, pokušavam i na fiksni da zovem, međutim niko mi se ne javlja. Blokirana sam i dalje i na babinom i na tatinom telefonu, tako da sam stvarno očajna i ne znam šta da radim. Nažalost, moram da pozivam njegov broj jer djeci nikako nije želio da kupi telefon, da ne bi imala komunikaciju sa mnom. Znači, sve je još uvijek pod njegovom kontrolom, od njega isključivo zavisi hoće li se sažaliti i pustiti me da ih čujem. Sem što ide ovaj sudski postupak, sve je jako sporo...", kaže pjevačica.


Tanja kaže da je planirala da ode i u Australiju, ali da je otkazan avionski polazak, te da traži novo rješenje.

"Za sada se za djecu borim preko suda, i nadam se pravdi", kaže ona, i dodaje da nikada nije mogla ni da zamisli da bi joj Dušan oteo djecu.

"Nikada nisam mogla ni da zamislim da bi mi to ponovo uradio, jer sam potrčala za djecom kada mi je to uradio prvi put. Znao je da samo tako može ponovo da me vrati u svoj život, ucjenjujući me djecom", priča Tanja i dodaje da joj jedino preostaje da bude jaka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.