x

peti put operisala nos

Dušica Jakovljević otkrila kako su na operaciju reagovala njena djeca: Bilo mi je muka od bolova, poslala sam im poruku...

Dušica Jakovljević mjesecima unazad imala je problema sa sinusima i devijacijom nosa, ali na svu sreću njenim mukama došao je kraj. Voditeljka je nedavno primljena u bolnicu, gdje je po peti put operisala devijaciju, ali je takođe uradila i estetsku korekciju.

Dušica iz prve ruke otkriva kako se osjeća:

- Meni je više bilo muka od odlaganja. Bilo mi je muka od tih bolova. Ja sam išla na neoperaturne tehnike, kojima sam sređivala prvo svoje zdravlje, ali mi je stvarno bilo više muka od bolova i od odlaganja. Ja to odlažem negdje od oktobra mjeseca.


A njeni kćerkica i sin, kako kaže nisu uopšte bili uplašeni zbog njene operacije, niti su je zivkali:

- Nisu uopšte. Ne, poslala sam im poruku da je sve u redu, tako da super su.

Zadovoljna je kako je protekla operacija, a negativni komentari koji bi mogli uslijediti uopšte je ne brinu:


- Ja sve radim transparentno. Prije svega ženama ne treba da se sudi, ako žele da rade plastične operacije. Ja sam ovo morala da uradim iz zdravstvenih razloga, a onda sam pomislila, kad me već sijeku zašto od ovog nosa koji je bio dobar ne bih napravila još bolji.

Dušica često otvorena u priča o estetskim korekcijama, te ne krije da i sama imala neke. Dosta ulaže u svoj fizički izgled, koji se od početka njene karijere do danas znatno promijenio, a ističe da se uvijek dobro osjeća u svoji koži.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.