x

Ovako izgleda nakon svih operacija

Dušica Jakovljević skinula zavoje i pokazala novo lice: Radila nos, vrat i ruke, ovako izgleda nakon svih operacija!

Voditeljka Dušica Jakovljević odlučila je da premijerno za "Blic" pokaže kako izgleda njeno novo lice.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević je prije samo osam dana radila devijaciju nosa zbog zdravstvenih problema i ujedno ispravila nos, kao i liposukciju ruku i podbratka.

- Radila sam nehirurške intervencije, nisam odlazila u anesteziju. Pisalo se da mi je ovo peta operacija nosa, ali nije. Ovo je prva i jedina. Radila sam devijaciju nosa i ujedno estetiku. Kad već ležem na sto da uradim sve. Kao i liposukciju podbratka i ruku - poručuje Dušica na samom početku za "Blic" i dodaje:


FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

- Nije me boljelo, nos uopšte ne boli. Mada moram sad da pazim kako spavam. Nisam otekla puno. Dva, tri dana budu veliki otoci, ali ja nisam bila sklona tome. Imam zadržavanje vode, jer je još uvijek podbradak pod otokom. Treba 20 dana da se to sve sredi i dođe na svoje mjesto - ističe Jakovljevićeva i napominje:


FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

- Zadovoljna sam operacijama. Prije tri godine sam imala prvu operaciju kada sam radila grudi. I sada sam nastavila. Bez plastike, nema fantastike (smijeh). Za sada nemam u planu ništa da dorađujem. Riješila sam se dijelova koji su meni smetali. Nisam uspjela da skinem treninzima višak. Ipak sam pod otocima, terapijom, pijem antibiotike. Moram da podignem imunitet - zaključuje Dušica za "Blic".

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.