x

Duško Tošić postavio ultimatum Jeleni Karleuši! Da li je karijera JK završena? Ako hoćeš da spasimo brak, moraš da uradiš ovo...

Duško Tošić navodno je postavio ultimatum Jeleni Karleuši ako želi da ostane u braku s njom. Fudbaler je pjevačici, kako saznajemo, predložio da se ona sa kćerkama Atinom i Nikom preseli u Kinu kako bi porodica bila na okupu, piše Kurir.

Nakon skandala koji je potresao region, brak Karleuše i Tošića ozbiljno je poljuljan. Čim su mediji objavili detalje njene navodne prepiske sa Ognjenom Vranješom, za koje Jelena tvrdi da su foto-montaža, baš kao i sve eksplicitne slike i snimci, ona je sa kćerkama otputovala u Kinu kako bi sve objasnila Dušku.

Očigledno je da je bračni par uspio da nesuglasice riješi nakon višednevnih razgovora, koji su, kako naš izvor kaže, bili mukotrpni i teški za oboje.


- Jelena je objašnjavala Dušku da joj je sve to namješteno, da iza toga stoji grupa ljudi koji žele da unište njenu karijeru i sve što je godinama gradila. Ona je danima plakala kao kiša, a i Duško je. Najprije mu je teško palo što to moraju da proživljavaju i njihove kćerke i jer je zbog toga njihovo djetinjstvo ugroženo, a bilo mu je teško i zbog njihovih porodica, prijatelja. Ipak, nakon višesatnih razgovora, tokom kojih su oboje plakali, iznosili šta im je na duši, šta im smeta jedno kod drugog, shvatili su da se vole i dalje i da žele da budu zajedno - kaže naš izvor blizak Tošiću i dodaje da je on Jeleni postavio uslov.


- Duško je uvjeren da je jedini način da njihov brak opstane selidba Jelene i djevojčica kod njega u Kinu. On je predložio da kupe lijepu kuću u Guangdžouu, gdje on igra, i da, dok on boravi tamo, naprave dom. Duško je uvjeren da će i Jeleni a i njemu to pomoći jer će više vremena provoditi zajedno, biće prava porodica, a i tako bi se sklonili od medija i prezrivih pogleda - kaže izvor.


S obzirom na to da Karleuša uspješno godinama gradi karijeru u Srbiji i regionu, njoj nije lako da donese takvu radikalnu odluku, pa joj je Tošić dao vremena.


- Duško joj je rekao da dobro razmisli o prijedlogu. Svjestan je da je njoj karijera bitna i da zbog toga nikad nije htjela da živi s njim u inostranstvu, iako je prešao pola svijeta. On joj je dao prijedlog da sastavi listu za i protiv, ali do ljeta treba da se odluči. Do tada će djevojčice završiti sa školom u Beogradu, moći će da se odmore i prihvate selidbu na pravi način - kaže izvor i dodaje da je Karleuša na korak da prelomi.


- Jeleni se ta ideja dopala, prvenstveno jer želi da sačuva brak i dugogodišnju ljubav koju gaji prema Dušku. Između ostalog, ona je spremna na svaku žrtvu zarad nasljednica Atine i Nike, za koje je mnogo vezana. Uostalom, ona se svakako neće sasvim odreći svoje muzičke karijere, ali radiće samo velike nastupe i koncerte, i pojavljivaće se na snimanjima "Zvezda Granda", koja su u prosjeku jednom u nekoliko nedjelja. Takođe, moraće da ohladi s prozivkama na društvenim mrežama. Jelena je uvijek tjerala svoje, ali sada je spremna da posluša muža jer joj je najviše stalo do braka i djece - kaže izvor.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.