x

Duško Tošić u rođendanskom intervjuu o Jeleni: Obavićemo razgovor i riješićemo stvari!

Jelena Karleuša danima je na svim naslovnim stranicama štampanih izdanja i neprestana vijest na portalima koji pišu o njenoj, navodnoj, aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. Naime, Vranješ koji je objavio njene, navodne, fotografije doveo je pop divu u veoma nezgodan položaj.

Jelena je, poslije skadnala otputovala u Kinu gdje je sa suprugom Duškom Tošićem proslavila njegov rođendan. I dok svi čekaju Duškovu reakciju na skandal u kom je glavni akter njegova supruga, Tošić je prije više od 10 godina dao intervju na dan svog rođendana i u njemu otkrio da zamjera supruzi Jeleni Karleuši što je govorila o svojim bivšim vezama.

Tošić, inače tada igrač Verdera i srpski reprezentativac, ovako je govorio:


- Kritkovao sam je, Jelena je malo brza na riječima. Obavićemo razgovor i riješićemo stvari jer ne može tako brzopleto da pominje neke stvari koje su se dogodile prije osam godina. Ne želim da pominje nijednog muškarca dok je sa mnom! To su ozbiljne stvari koje nose posljedice. Sve to je nepotrebno u ovom trenutku jer smo se vjerili. Ta priča objavljena je u tabloidima prije osam godina i ne treba moja vjerenica da priča o tome. Jelena se izletjela. Nadam se da je svjesna da je pogriješila!- izjavio je tada Tošić.


A na pitanje šta je poželio za rođendan, on je kratko odgovorio:

- Ako kažem neće se ostvariti - izjavio on tada.

U ovom intervjuu Duško je komentarisao i kako se osjeća povodom činjenice da Jelenu i njega porede sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom:

- Od početka sam rekao da mi takvo poređenje smeta. Prihvatio sam to, ali mi nije kompliment i ne utiče na moju karijeru. Jelena je to prihvatila, jer je zbog njene profesije njoj to normalno. Atraktivan smo par, ali osim posla kojim se bavimo nemamo ništa zajedničko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.