x

Džipom prepolovili autobus GSP: Miloš (25) i Nataša (21) su poginuli u stravičnoj nesreći na Karaburmi! Vozili 200 na sat, trkali se s drugim automobilom?!

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na raskrsnici Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice u beogradskom naselju Karaburma, poginuli su Miloš Nikolić (25) iz Slanaca i njegova djevojka Nataša Belčević (21) iz Novog Sela.

Oni su bili u džipu „grand čiroki“ koji se zakucao u autobus na noćnoj liniji 32, čiji su vozač D. Đ. (50) i kondukterka Đ. S. (56) teško povrijeđeni.

Kako nezvanično saznajemo, nesreća se dogodila u trenutku kada se džip kojim je upravljao Nikolić kretao iz pravca centra grada ka Višnjici, kada je naletio na autobus koji je nailazeći iz suprotnog smjera skretao ulijevo na raskrsnici.


Fotografije:Kurir

- Sumnja se da je džip išao brzinom od oko 200 na sat. U trenutku udarca sat na brzinomjeru je ostao ukucan na 170 kilometara na sat, pa se pretpostavlja da je u autobus udario pri toj brzini. Od siline udarca džip je gotovo prepolovio autobus, u kome, srećom, nije bilo više putnika - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.


On dodaje da je policija na uviđaju posumnjala i da je, pored nepropisne brzine kojom se kretao džip, prekršaj napravio i autobus.


- Sumnja se da je vozač autobusa skrenuo kada je imao uslovno zeleno svjetlo na semaforu. To znači da je trebalo da sačeka da džip prođe. Ipak, šta se tačno desilo, utvrdiće istraga, koja je u toku, a kojoj će u velikoj mjeri pomoći video-zapisi koje su zabilježile kamere - rekao je naš izvor.

Jedan od očevidaca jezive nesreće ispričao je policiji na uviđaju da je stravičnom sudaru prethodila upravo trka sa drugim vozilom.


- U pitanju je takođe bio džip koji se s Nikolićem trkao od prethodnog semafora. U trenutku kada je izletio autobus, taj drugi je uspio da ga zaobiđe. Vozač i suvozač iz drugog džipa navodno su poslije sudara stali i prišli povrijeđenima, ali su se ubrzo vratili u vozilo i otišli - kaže naš sagovornik, napominjući da je sreća što u autobusu nije bilo putnika.

Strašna tragedija juče je ostavila bez teksta mještane Slanaca i Velikog Sela.


- Miloš i Nataša su bili na slavi u Velikom Selu i otišli su da odvezu nekog prijatelja ili prijateljicu do grada. Tragedija se desila kada su se vraćali kući. Nikome nije jasno kako se to dogodilo jer Miloš nikada nije vozio brzo. Bio je sportski tip, nije pio alkohol, koristio drogu ili cigarete. Prije mjesec dana je kupio taj džip - ispričao je prijatelj nastradalog Nikolića.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.