x

Ekskluzivne fotografije: Severina u Sarajevu! Otvorila dušu Senadu Hadžifejzoviću! (FOTO)

Regionalna zvijezda Severina Kojić povodom promocije albuma "Halo" već drugi dan boravi u Sarajevu. Seve ima pune ruke posla, a ponajviše sa medijima. Danas ju je u svojoj novoj emisiji ugostio čuveni Senad Hadžifejzović.

Severina Vučković uživa u Sarajevu već drugi dan. Pjevačica je nedavno u jednom zagrebačkom klubu upriličila promociju albuma "Halo", nakon čega je krenula put Sarajeva. 

U glavnom gradu BiH srdačno su je dočekali Bosanci i Hercegovci, a u okviru promocije albuma, pjevačica obilazi medijske kuće. Poznati novinar Senad Hadžifejzović je od skoro počeo sa novim projektom i emisijom "Hadžifejs - Šta ima", a na današnjem snimanju je ugostio Severinu. 


"Hadžifejs - Šta ima" je novi TV projekat Senada Hadžifejzovića, a koji se prikazuje na njegovoj Face TV, te konkurentskoj OBN TV. Današnje snimanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi, a Senad je pokrenuo brojne teme sa pjevačicom i time dobio niz ekskluziva. 

Tom prilikom je Severina otpjevala nekoliko numera sa novog albuma, a nije krila zadovoljstvo što boravi u bh. prijestolnici. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.