x

Ekskluzivno! Karleuša u Sarajevu: Evo gdje je prvo otišla! (FOTO)

Muzička zvijezda Jelena Karleuša je danas poslijepodne stigla u Sarajevo.  Nju večeras očekuje nastup, za koji su ulaznice već rasprodate, a prije samog koncerta Jelenu je dočekalo mnoštvo obaveza. Ekipa Ekskluziva.ba portala je nakratko pratila JK. 

Osim što će nakon dužeg perioda održati nastup u bh. prijestolnici, Karleuša je zakazala niz gostovanja na televizijskim stanicama. Interesovanje sedme sile povodom njenog dolaska je ogromno, pa pjevačica bukvalno nema minute odmora.


Jelenin dolazak je izazvao opšti haos, što među medijima, tako i među fanovima. Pop zvijezda se po dolasku u Sarajevo zaputila u hotel, gdje se nije dugo zadržala. Taman što se uspjela presvući uputila se u prostorije Nova BH televizije. 


U emisiji Nove televizije su je ugostili Denis Huseinbegović i Ajdin Kulenović. Karleuša je nakon gostovanja na Novoj dala video intervju za Ekskluziva.ba portal, a koji vam uskoro donosimo. 


Jelena je odmah nakon gostovanja na Novoj otišla put Face TV kod čuvenog Senada Hadžifejzovića, a potom je očekuje snimanje na N1 televiziji. Inače, Jelena se potrudila da za svako gostovanje izgleda drugačije, pa je tokom gostovanja na dvije televizije u razmaku jednog sata imala različite stajlinge. 


Ekipa Ekskluzive vam donosi fotografije Jelene Karleuše nastale tokom gostovanja na Novoj televiziji, a uskoro vam donosimo i video intervju. 


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.